İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 15:44

E-posta yoluyla iletişime geçmeme rağmen sorunumu çözecek kimseyi bulamadım. Araçımda en güncel multimedya sistemine sahibim ve TV Plus izlerken bir güncelleme geldi. Güncellemeden sonra TV Plus'ı izleyemiyorum. TV Plus yetkilileriyle iletişime geçtiğimde, sürümün 7.0 olması gerektiğini belirttiler. Multimedya sistemim en son sürümde ve tüm uygulamalar sorunsuz çalışıyor, ancak TV Plus çalışmıyor. Sorun şu ki, geçtiğimiz aya kadar izleyebiliyordum. Neyse ki multimedya sistemim zaten yeni. Fabrikayı aradım, her şeyin normal olduğunu, sürümün güncel olduğunu ve kaliteli, aynı zamanda pahalı bir ürün olduğunu söylediler ve ben TV Plus'ı kullanamıyorum. Bu sorunun acilen çözülmesini bekliyorum.

30 Mart 2024 15:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

01 Nisan 2024 09:23
İbrahim
02 Nisan 2024 21:48

Anlatamıyorum size herhalde ürün yeni yazılım yeni siz her güncelleme yaptığınızda başka cihazmı alacağız amatörce yaklaşım sadece ve sadece bir tek TV Plus çalışmıyor bana çalışacak markaların linkini gönderiyorsunuz neden 1 hafta öncesinde sorun yoktu şimdi sorun oluyor acilen yazılımınız güncelleyin aboneliği bitireceğim böyle çözümsüzlük olamaz

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz

23 Ekim 2023 14:01
Büşra sonuçtan çok memnun

Büşra
14 Şubat 2024 15:54
"Teşekkürler ederim TV Plus oldu... 🥰🥰"
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
28 Ağustos 2024 15:06