Trendyol Kredi Kartı Bilgilerim Sızdırıldı

13 Temmuz 2024 17:09

11 Temmuz tarihinden bilgim dışı alışveriş yapıldığına dair 3 adet cep şifre geldi. Hesabımı açtığımda almaya çalıştıkları ürün hala sepetimdeydi. Aynı gün kayıtlı olan babamın kartı içinde babama cep şifre gelmiş. Canlı desteğe bağlandım, işlemlerin gerçekleşmediğini ve şifremi değiştirme mi söylediler. Fakat kredi kartı bilgilerimin ele geçirilebileceği ile ilgili bir uyarı almadım. 12 Temmuz tarihinde Trendyol da kayıtlı olan kartımda 10 larca cepşifre mesajı aldım ve maalesef bunlardan 4 tanesi nasıl olduysa kartımdan çekilmiş. Toplamda 9bin liradan fazla bir tutarda Migros ve şok marketlerde alışveriş yapılmış. Bir önceki gün Trendyol da bu sorunu yaşamamdan dolayı bilgilerimi Trendyol'un sızdırdığını düşünüyorum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

15 Temmuz 2024 09:58

11 Temmuz tarihinde 899 TL tutarında 3 adet şifre geldi. Aynı şekilde kartı kayıtlı olan babama da mesaj gitmiş. Trendyol hesabıma girdiğimde almaya çalıştıkları ürün hala sepetimdeydi. Hemen canlı desteğe bağlandım. Şifremi değiştirmemi söylediler. Başka bir uyarı da bulunulmadı. Daha sonra kayıtlı kartlarımı sildim lakin işe yaramadı. Hemen bir gün sonra en azı 0.01 kuruş en çoğu 4000 lira olan Migros, şok ve file markette yapılan onlarca harcamanın cep şifresi geldi. Ne de olsa korumalı derken bu alışverişlerden 4 ünün kartıma yansıdığını gördüm. Toplam 9.175,95 TL lim harcama kartıma yansımış. Bankaya gerekli itirazları yaptım fakat Trendyol'un bilgilerini sızdırdığından şüpheleniyorum. 1 gün önce bunu yaşamış olmam haliyle bunu düşündürüyor. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Yıldırım sonuçtan hiç memnun değil

Yıldırım
10 Temmuz 2023 16:43

Trendyol Hesabımın Güvenliği İhlal Edildi, Destek Alamıyorum

22 Ekim 2025 13:56

07 Temmuz 2024 13:15
Trendyol Hesabıma Giriş Yapılıp Kredi Kartı Bilgilerim Çalınmış
Onur sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 20:41

Trendyol'da Kart Bilgilerimin Güvenliği Sağlanamıyor, Tekrar Mağdur Oldum