Gökhan
Gökhan
27 Kasım 2024 22:074.897

Merhaba, 23.11.2024 tarihinde A101 marketler zincirinden aldığım Torku marka çifte kavrulmuş tahinde bildiğiniz yer fıstığı tadı var. Sürekli tahin tüketen biri olarak ilk defa böyle bir tat ile karşılaştım. Torku'nun marka değerine yakışmayan bir ürün olmuş.

28 Kasım 2024 08:57 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın Yetkili , Tüketicimiz ile görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla TORKU

Torku Tahin: Yanık Tat Ve Koku Şikayeti

Sıdıka
Sıdıka
17 Şubat 2025 00:453.432

"Ürünü iade edebilirsiniz denildi. Ama A101 market biraz sorun çıkardı. Biraz dik durunca kabul etmek zorunda kaldılar."

Torku Tahin: Yanık Tat Ve Koku Şikayeti

Arda
Arda
27 Eylül 2025 14:363.618

19 Eylül 2025 tarihinde A101 marketten aldığım Torku tahinin tadında ciddi bir bozukluk fark ettim. Ürünü açtığımda, nor...

2 Yorum

Torku Tahinin Tadı Acı

Selma
Selma
1 Ağustos 2024 18:082.894

Tahini çok severim. A101'de Torku tahini görünce ilk defa denemek istedim. Birkaç lokma da dilimde zehir gibi bir acılık...

Torku Çikolatada Yabancı Madde Ve İp Parçalarıyla Karşılaştım, Mağduriyetim Giderilmiyor

Aysima
Aysima
30 Eylül 2025 02:311.233

"Torku yetkilileri tarafından hızlıca arandım. Duruma kayıtsız kalmadılar ve ürünüm alınıp incelenmeye gönderildi. Ayrıca Torku tarafından evime özenle hazırlanmış hediye paketi gönderildi. Hassasiyetleri için Torku'ya ve "Şikayetvar" ekibine teşekkür ederim"

Torku Antep Fıstıklı Çikolatadan Fıstık Kabuğu Çıkması Güvenimi Sarsıldı

Hüseyin
Hüseyin
26 Eylül 2025 20:15755

"Arayan kişinin ilgi ve alakası dan dolayı teşekkür ederim Torku gerçek kalitesini gösterdi"

Torku Tahinin Hali!

Torku Tahinin Hali!