Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 11:26

THY ile 29 Temmuz tarihinde Gaziantep'ten İstanbul aktarmalı Mısırın Sarm El Şeyh kentine gittim. Havalimanında bagajım kırık olarak teslim edildi. Sarm havalimanın bagaj bölümünde herhangi bir yetkiliye ulaşamadım. Bunun üzerine havalimanından ayrılmadan bagajımın fotoğraflarını çekip, istenen evraklarla birlikte THY nin internet sitesinden online olarak başvuruda bulunup tutanak tuttum. Sonrasında 5 Ağustos'ta yine İstanbul aktarmalı dönüş uçuşum vardı. İstanbul havalimanına indiğimde THY nin bagaj birimine gittim ve durumu anlattım. Uçuşum aktarmalı olduğu için bagaj yanımda değil aktarmadaydı. Bagaj birimi bagajı görmelerinin gerektiğini bagajı görmeden işlem yapamayacaklarını söylediler. Bundan dolayı işlemleri Gaziantep havalimanında yaptırmam gerektiğini söylediler. Gaziantep havalimanına inince bagaj birimine gittim ve durumu anlattım. Online olarak tutanak tuttuğum için ekstra bir işlem yapmama gerek olmadığını söylediler. Rapor tutmaları konusunda ısrar etmeme rağmen benim zaten bu işlemi online olarak yaptığımı tekrardan rapora gerek olmadığı söylediler. Tutanak numaramı alıp kontrol ettiler ve gerekli tüm işlemi yaptığımı ekstra bir işleme gerek olmadığını söylediler. Bir süre geçtikten sonra THY nin göndermiş olduğu mailde havalimanında rapor tutulmadığı için zararımın karşılanmayacağı yazıyordu. Tekrar havalimanına gidip durumu anlattım bu seferde eski tarihli uçuş olduğu için rapor tutamayacaklarını sistemin bunu kabul etmeyeceğini söylediler. Defalarca müşteri hizmetleri ile görüştüm ama herhangi bir çözüm yolu sunmadılar. Yurt dışında herhangi bir problem yaşamamak için özellikle aldığım 4000 TL lik valizi parçaladılar. THY gibi büyük bir kuruluşun böyle davranması benim için hayal kırıklığı oldu. Bir an önce zararımın karşılanması istiyorum.

Zekeriya
Zekeriya

Şikayetlere baktım da hiçbirine geri dönüş yapılmamış adı üstünde THY

Hiçbir geri dönüş olmadı

Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
12 Temmuz 2023 18:31
Hacı sonuçtan memnun değil

Hacı
21 Kasım 2023 16:53
THY Bagajımı Kırık Teslim Etti
THY Bagajımı Kırık Teslim Etti
Hayriye sonuçtan hiç memnun değil

Hayriye
24 Şubat 2025 14:43