Berrin sonuçtan hiç memnun değil

THY'nin Sistemsel Hataları Ve Saygısız Personeli

Berrin
22 Temmuz 2023 20:40

Antalya’dan Trabzon’a İstanbul aktarmalı gelecektik. Antalya-İstanbul uçağımız rötar yapınca diğer aktarma uçağını kaçırmamak için Antalya’da görevliden rica ettik ve 22.07.2023 saat 15:55 uçağına bindik (sistemden görüyorsunuz zaten). Aktarma biletlerimizi de aynı şekilde 19:20 İstanbul-tzx olarak aldık. İstanbul’a indik, Trabzon uçağına alınmadık! Sebebi bizim eski uçağımız rötar yaptığı için otomatik olarak aktarmamızı da ertelemişler! Uçak değişikliğini kafamıza göre yapmadık, sisteme neden girilmedi! Uçağa alınmama durumumuzda personel çok lakayıt ve sorumsuz davrandı! G3-J kapısında saat 19::00’da, Tekrar tekrar dert anlattırdılar, resmen oyaladılar, üstüne ilgilenen kişi koltuklarımızı orada bekleyen başkasına verip aynen sıvıştı! Hiç bize bakmadan kaçtı! Bizi bindirmeyip biletimizi başkasına verdiler ve açıklama bile yapmadılar! THY ye hiç yakışmadı artık orada bekleyenler yakınları mıydı bilmiyorum! Saat 22:30a kadar burda küçük çocukla bekletiliyoruz muhteşem personeliniz yüzünden!

Münevver
30 Temmuz 2023 22:46
Emin sonucu yetersiz buldu

Emin
17 Haziran 2023 22:16
Cemre sonuçtan hiç memnun değil

Cemre
12 Temmuz 2023 23:15
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan
24 Temmuz 2023 17:00