Timur sonuçtan hiç memnun değil

THY Valiz Hasarı Ödenmiyor.

Timur
04 Aralık 2023 09:12

THY firması ile bir uçuşum öncesi lüks valizimde tırnak kadar minik bir çatlak olması üzerine valizimi hasarlı olarak kayıt altına alarak teslim ettim. Ancak varış biriminde valizimi teslim alırken çantamın yarısı paramparça bir şekilde, sanki üstünden tekerlek geçmiş gibi kırık içinde teslim aldım. Gerekli valiz birimine valizimi teslim aldığımda fotoğrafları çekildi, kayıt altına alındılar ve ilgili birim hasarımı canlı görerek kabul edip, web sayfasına kayıt başvurusu yapmam gerektiğini ileterek form evrak verdiler. Kayıt sonrası maksimum 15 gün içerisinde valiz ücretiniz hesabınıza yatacak denildi. Tam 2 ay geçti ve bana bugün e-posta ile dünya devi bir şirketin, ilk valizi teslim ederken tutma kolundaki tırnak kadar çatlağı baz alarak (bahane ederek) yaptıkları hasarı da ben o şekilde teslim etmişim gibi hasarı kabul etmemeleri hoş bir durum değil. Takip Numarası 2023240408. Havaalanı kameralarından çantamı sapasağlam şekilde verdiğime bakabilirler. Gerekli incelemelerin yapılmaması durumunda bu şikayetlerim yargıya taşınacaktır. Elimde tüm belgeler mevcuttur.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
22 Kasım 2023 08:33
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
04 Ocak 2024 16:44
THY Hasarlı Bagaj Hatasını Düzeltmiyor
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Yeliz
17 Haziran 2025 11:32