Murat sonuçtan hiç memnun değil

THY Uçuşa Kabul Edilmeme

Murat
08 Aralık 2023 18:35

Bugün TK7053 sefer sayılı Elazığ-Ankara uçuşunu yapmak üzere havalimanına geldim. Dün, 07.12.2023 tarihinde RIVZTH PNR numaramla check-in işlemimi gerçekleştirmiştim. Koltuk numaram sistem tarafından 17C olarak belirlenmişti. Havalimanında biniş kartımı almak istediğimde, sistemde görünmediğim, check-in yapmadığım ve uçuşa kabul edilmeyeceğim söylendi. Ben de ısrarla check-in işlemi yaptığımı belirttim. Buna rağmen uçağa kabul edilmedim ve biniş kartı verilmedi. Mağduriyet yaşadım. Sabah 05.40 uçağına yeniden bilet almak zorunda kaldım. Check-in işlemimi yapmış olduğum için koltuk numaramı biliyordum. Ayrıca, uçuşa kabul edilmediğim sırada uçağa yolcu alımı devam ediyordu. Uçakta yer olup olmadığını sorduğumda ise görevli 'Uçakta yer yok.' yanıtını verdi. Check-in yaptığım biletime rağmen yerimin başkasına satılmasının gerekçesini öğrenmek istiyorum. Hayatımda ilk kez böyle bir durumla karşılaştım ve şikayetçiyim.

08 Aralık 2023 18:56

Arkadaşım aynı uçakta 17A koltuğundaydı. Uçakta o koltuğun boş gittiğini ve uçakta benim gelmeyeceğimi söylemişler. Ben arkadaşımla aynı anda gittim havalimanına ve aynı anda uçağa binecektik! Neden uçağa kabul edilmediğime dair en ufak bir fikrim yok! Ben check-in yaptım. Koltuk numaram 17C idi. Beni bu hafta sonu fazlasıyla mağdur ettiniz. Ayrıca Obilet satan arkadaş bana uçağın dolu olduğunu söyledi! Biletimi sabah 05.40 uçağına değiştirdi! Derhal bana dönüş yapın!

Orcun
Orcun

20.01.2024 tarihinde TK7141 10.00 Diyarbakır Ankara uçuşu için saat 9.13 te havalimanındaydım online check-in 1 gece öncesinden sürekli hata verdi ve yapılmadı ve geldiğimde biletimi başka bir yolcuya satıldığı söylendi daha sonra elime bir bilet verilerek uçağa bindirildim akabinde yanlışlık olduğunu uçakta yer olmadığını söyleyerek uçaktan indirildim mağdur edildim yer hizmetleri ve THY bilet satış ofisi hiçbir şekilde bir açıklama yapmadı yazıklar olsun

Adile
28 Haziran 2024 00:34
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
05 Temmuz 2023 00:37