Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

THY Uçuş Ve Hizmet Aksaklığı Tazminat Ödemesi Hk

30 Ekim 2023 22:26

Merhaba
01.10.2023 tarihinde THY aracılığıyla Mısır'a seyahatimiz bulunmaktaydı. Biletimiz 22:05'te olduğu halde uçakta %50 fazla bilet satışından dolayı uçakta yer olmadığı ve bir sonraki güne bizi gönderebileceklerini bildirdiler. İstanbul Havalimanı bilet satış ofisinde bunu kabul etmediğimizi ve bileti Temmuz ayında aldığımızı, Mısır'da otelde rezervasyon yaptırdığımızı söyledik. İsrarlı konuşmamıza rağmen bizi gece 01:40 uçağıyla gönderdiler ve biletimizle zamanında uçamadığımız için bize EUR 200 ödeneceğine dair bir belge verdiler. Ödemenin tahsil edileceği noktayı söylediler. Ancak bankoya gittiğimizde nakit olmadığı ve dönüşte tahsil etmemiz gerektiği söylendi ve dönüşte aynı sorunla karşılaştık. Bize geri bildirim açarak iade talebinde bulunmamız istendi ve 07.10.2023 tarihinde geri bildirim açtık. Bir süre sonra dönüş olmadı ve eksik belge olduğu söylendi. Belgeyi tamamladıktan sonra yükledik ve yeni bir geri bildirim kodu oluşturuldu ve süreç baştan başladı. 17.10.2023 tarihinde ve bugün 30.10.2023 tarihinde hala bir dönüş olmadı. THY müşteri hizmetleriyle görüştüm ve sürecin beklemekte olduğu bildirildi. Bu nasıl bir yönetim şeklidir? Türkiye'nin en büyük havayolu şirketi olan THY bir ödemeyi gerçekleştiremedi ve biz havaalanında saatlerce mahsur kaldık. Çektiğimiz eziyet karşılığında bir ödeme yapılması gerekmektedir. Yaklaşık 1 ay oldu ve hiçbir şekilde dönüş ve ödeme yapılmadı. Yetkililerden ricam işlemin önceliklendirilmesi ve mağduriyetimin giderilmesi önemle talep ediyorum.

Harun
Harun

Tazminatı aldınız mı?

Nurgül

Merhaba evet aldım THY ofisine gidip hesabıma EFT talep ettim 1 hafta sonra hesabıma geldi

Seda
14 Ağustos 2023 15:03

Aytül
31 Ekim 2023 00:53
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan
24 Temmuz 2023 17:00