Büşra sonuçtan hiç memnun değil

THY Uçuş Kaosu: Kapı Değişikliği Ve İlgisizlik

Büşra
23 Ocak 2024 23:50

İstanbul'dan Gaziantep'e uçak biletim vardı. Uçuş saatinden yaklaşık iki saat önce havalimanına giriş yaptım ve check-in işlemimi gerçekleştirdim. Biletimde kayıtlı olan G7A numaralı kapıda yaklaşık kırk beş dakika önce beklemeye başladım. Ancak, biniş saatine yaklaşık yirmi dakika kala kapı değişikliği yapıldığını öğrendim. Bu konuda herhangi bir SMS, e-posta ya da farklı bir yolla bilgilendirilmedim. Ayrıca, havalimanında herhangi bir anons da duymadım ve oyun çağındaki çocuğumla ilgileniyordum. Uçağın kalkmasına yirmi dakika kala durumu fark ettim ancak G1A numaralı kapıya mesafem uzaktı ve yanımdaki çocuğum ve hamilelik durumum nedeniyle yetişemedim. Birçok çalışandan yardım istedim fakat, yardım alamadım ve bir güvenlik personelinden 'yemeğe gidiyorum, size yardımcı olmak zorunda değilim' gibi olumsuz yanıtlar aldım. Daha sonra THY yetkililerine kendi çabalarımla ulaştım ama yardımcı olmadılar. Bana monitörden takip etmem gerektiğini ve okuma yazma bilmeyen insanların ne yapması gerektiğini düşünmeden birçok bahane sıraladılar. Bir sonraki uçağa geçiş yapmak istedim, ancak yer olmadığını ve biletimin geçersiz olduğunu söylediler. Havalimanında yaklaşık iki-üç saat mağdur oldum.

Uçuş Kapısı Değişikliği Mağduriyeti

Salih
28 Mart 2025 21:53
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Tamer
23 Ağustos 2023 13:10

Esra
15 Nisan 2024 16:18
THY Kahramanmaraş - İstanbul Uçuş Kaosu
THY Kahramanmaraş - İstanbul Uçuş Kaosu
Mücahid sonuçtan hiç memnun değil

Mücahid
13 Kasım 2023 14:24