Zeynep sonuçtan çok memnun

THY Uçuş Ertelemesinin Getirdiği Mağduriyetler

Zeynep
27 Şubat 2024 11:08

Ankara'da bir firmanın üst yönetimine eğitim vermek üzere İstanbul Havalimanı'ndan 12/02/2024 tarihinde saat 08:00'deki uçağa bilet alındı. Dönüş uçağı da aynı gün 16:55'te. Bilet numarası 2352211901520, rezervasyon numarası RL7YVE. 08:00 uçağı için saat 06:00'da evden çıktım, havalimanına taksi ile geldim, her şey yolundaydı. Uçağa bindikten sonra peş peşe problemler yaşandı, en sonunda teknik birim uçağa geldi. Onları da bekledik ve son noktada yaklaşık 2 saat uçakta bekledikten sonra uçağımızın değiştirildiğini ve 10:50'de uçacağımızı öğrendik. Bu durum üzerine eğitim gününü ertelemek zorunda kaldım çünkü firmanın eğitimini vermem mümkün olmayacaktı. Bileti ertesi gün tarihli olarak tekrar talep ettim, satış ofisinde de sistemsel aksaklıklar nedeniyle uzun süre beklemek zorunda kaldım. Sonra evime geri döndüm. Eğitimi planladığım firma ve çalışanlarının memnuniyetsizliği, para kazanabileceğim bir günümün boşa gitmesi, sabahın beşinde kalkıp altısında yola çıkıp sonunda işi yapamamış olmam (54 yaşındayım), eğitimi hem benim hem de firmanın tekrar programlamasındaki güçlük, 12 Şubat Pazartesi günümün saat 12:00'ye kadar uçak içinde ve dışında bekleyerek geçmesi ve bu süreçte İstanbul Havalimanı'na geliş gidiş için oluşan hatırı sayılır taksi masrafı gibi pek çok konuda mağduriyet yaşadım. Türk Hava Yolları'na şikayetimi ilettim ama herhangi bir aksiyon alınmadı. Mağduriyet yaşayan taraf ben oldum.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
31 Ocak 2024 15:11
Türk Havayolları Pişmanlıktır
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
15 Şubat 2024 15:04

Hak Edilen Bilet Verilmedi, Mağdur Edildim!

Gülçin
01 Temmuz 2025 12:12
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Tolga
17 Ekim 2024 16:40
Erken Kapanan Kapı Ve Mağduriyet
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
01 Şubat 2024 21:57