THY Uçak İçi Kaza Mağduriyetim

04 Aralık 2023 20:46

27.11.2023 tarihinde Türk Hava Yolları'na ait TK1372 sefer sayılı MLA - İstanbul uçuşunda iniş sırasında 13C koltuğunda otururken karşımdaki uçak üstü baş dolabının kendi kendine açılıp içerisindeki küçük boy kabin bagajının üzerime çarparak yere düşmesi sonucu mağdur oldum.

Bu sırada kabin görevlileri de yerlerinde oturdukları için olay anını görememişlerdir. Yaşadığım olay sonrasında uçaktan inişte kabin amirine durumu bildirdiğimde, sadece geçmiş olsun dileklerini ileterek teknik ekibe dolap hakkında bilgi vereceğini söylemiştir. Ben de şikayetçi olacağımı kendisine ilettim. Yaşadığım olayın ertesi günü hastaneden eklem ağrısı sebebiyle doktor raporu almış bulunuyorum ve işime devam edememiş bulunmaktayım. Aynı uçakta bulunan T.C. vatandaşı m** t*** olaya şahittir.

Türk Hava Yolları gibi dünya çapında tanınan bir firmanın uçak içi baş üstü dolaplarının düzgün kapanmaması ve bir yolcunun üzerine düşerek can güvenliğini tehlikeye atacak şekilde bir olay yaşanması gerçekten çok üzücüdür. Sizlerden maddi ve manevi zararımın karşılanmasını talep ediyorum.

29 Kasım 2023 12:31
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
28 Kasım 2023 16:59
Merve sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 23:30
Esma sonuçtan hiç memnun değil

Türk Hava Yolları Bagaj Krizi Ve Mardin Havalimanı Sıkıntıları

Esma