Kübra sonuçtan hiç memnun değil

THY Tazminatı Ödemiyor

Kübra
17 Ekim 2023 21:51

Türk Hava Yollarının uçak rötarı sebebiyle tarafıma tazminat ödemekten kaçınmıştır. Bende kendilerini SHGM'ye şikayet etmem sonucunda yolcu başına 100 euro tazminat ödemeleri gerektiğine dair bir karar çıkarması sonucunda THY parayı hesabıma yatıracağına çek tanımlamıştır. Bu çek tutarının hesabıma yatırılması için benim yine form doldurup talep etmem gerektiğine dair mail gelmiştir. THY den. Bu formu doldurdum tarafıma ödeyeceği tazminatın söylenen 2 hafta geçmesine rağmen hala bir haber gelmemesi ve daha dosya sonuçlandıktan sonra 4-6 hafta süreceğini öğrenmem le böyle büyük bir kurumun bu denli tazminat ödemekten kaçınması ve yolcusunu bu denli rezil etmesi akıl alır gibi değil. Tazminatın acilen hesabıma gönderilmesini talep ediyorum.

Ceylan
Ceylan

PNR:WIB4PV-2352206031314 gidiş TK2637 numaralı 27Eki. 23:40 MLX-IST, dönüş TK7564 numaralı 01Kas. 22:15 SAW-MLX, 1 kısılık biletiniz düzenlenen uçağım toplamda 3 saat e varan bir rötar yaptı. Gerekli yere zamanında ulaşamam ve mağduriyetim nedeni ile Türk hava yollarının bunu yol ve benzeri maddi olarak mağduriyeti gidermesini talep ediyorum

Ali
08 Ekim 2023 15:51
Serdal sonuçtan hiç memnun değil

Serdal
12 Haziran 2023 21:24
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

THY Türk Hava Yollarımı Uçuşumu Sebepsiz Bir Şekilde İptal Etti.

Gökhan
21 Aralık 2023 12:03