THY Taşınmayan Bisiklet İçin İade Talebi

Youngsan
27 Kasım 2024 09:15

25 Kasım pazartesi 09:00 İstanbul - St. Petersburg Türk Hava Yolları uçuşumuza ek bisiklet taşıması satın aldık.
Müşteri hizmetlerini arayarak bu alımı gerçekleşirdik. 235 numara ile başlayan bilet numarası bildirilerek bu alım gerçekleşti. Müşteri hizmetlerindeki çalışan benden bisikletin paketlendiği kutunun boyutlarına kadar her şeyi alıp sistemine kaydetti.
Ama Türk Hava Yolları'na gittiğimizde kutunun bantlarından geçemeyecek kadar büyük olduğunu söyleyip kutuyu reddettiler.
Bunun üzerine müşteri hizmetlerini arayıp bisiklet alım hakkımızın iptalini talep ettim. Buradan yapamayacaklarını söyleyip beni Türk Hava Yolları geri bildirime yönlendirdiler.
Oradan da;
Geri bildiriminiz üzerine yaptığımız özel taşıma koşulları nedeniyle ek ücret ödeyerek bisikletinizi taşıdığınızı tespit ettik. Bu nedenle maalesef talebinize olumlu yanıt veremiyoruz.
Cevabı aldık.

Taşınmayan bisikletin parasını alıp iadesini de yapmadılar. Para iadesi talep ediyoruz.

03 Aralık 2024 17:56

Bisiklet taşıma ek paketi satın aldık. Kutunun boyutlarını telefonda bildirmeme ve sistemlerine kaydetmelerine rağmen havaalanında boyutu büyük diye alınmadı.

Uygun değilse neden satış işlemini gerçekleştirdiler? Hadi bir hata yaptılar, neden ücret iadesi yapmıyorlar. Biz burda mağdur olduk. 3635 TL az para değil.

Konuyla ilgilenmelerini ve alamadığımız hizmetin ücret iadesini talep ediyoruz.

Eti sonuçtan hiç memnun değil

Eti
03 Aralık 2023 22:09
THY Ödenmiş Bagaj Hakkını Tekrar Ödeyip, Ödediğim Parayı Geri Alamamak!

THY Bisiklet Bagaj Çantası Ve Bisiklet Hasarı Ve Tazmin Edilmemesi

Uğur
28 Mart 2024 12:29
THY Bisiklet Bagaj Çantası Ve Bisiklet Hasarı Ve Tazmin Edilmemesi
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
21 Mayıs 2024 22:13