Özge sonuçtan hiç memnun değil

THY Sağlık Sorunu Nedeniyle Bilet İptali

Özge
19 Eylül 2024 13:10

11.09.2024 tarihinde geçirmiş olduğum acil ameliyat ve sonrasında gerekli olan evde bakım ihtiyacı nedeniyle, ben ve refakatçim 17.09.2024 tarihindeki İstanbul Havalimanı'ndan Barcelona'ya olan uçuşumuzu gerçekleştiremedik. Ameliyat sonrası 1 (bir) ay süreyle ayağa kalkmamam gerektiği için evde bakım ihtiyacım devam etmekte. Bu nedenle, 21.09.2024 tarihinde Barcelona'dan İstanbul Havalimanı'na gerçekleşecek olan uçuşa da katılamayacağız.

Konu ile alakalı, uçak biletlerinin ücret iadesi için müşteri hizmetlerini aradım. İnternet sitelerinden mesaj atılması gerektiğini belirttiler. Duruma dair hastane raporları, epikrizler, görüntüleme raporlarını ve yukarıda belirtmiş olduğum mücbir sebebi THY sitesinden geri bildirim olarak gönderdim.

Gelen yanıt: biletiniz iptal olduğu için talebiniz karşılanamamaktadır şeklinde oldu. Bilet tabi ki iptal olacak, ben uçağa binemedim çünkü. THY kurumuna yakışmadığını düşünüyorum. Acil ameliyat raporum, heyet raporum, epikrizlerim, evde bakım ihtiyacımın olduğuna dair belgeye rağmen hak iadesi neden yapılmıyor? Şikayetçiyim.

Levent
12 Ocak 2025 01:58
Cafer sonuçtan hiç memnun değil

THY'nin Tazminat Ödemesi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Cafer
27 Ocak 2025 01:28
Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyra
12 Aralık 2023 17:39

Remzi
27 Aralık 2024 17:55
Dilşad sonuçtan hiç memnun değil

Dilşad
05 Eylül 2023 14:43