THY Sağlam Verdiğim Valize Kırdılar

Murat
12 Ağustos 2023 20:00

9 Temmuz'da Mardin'den İstanbul'a 11.45 uçağı ile Türk Hava Yolları uçağı ile geldik çok şükür Selametle kazasız belasız geldik valizimizi Beklerken valizimizin kırılmış olduğunu gördük. Hemen oradaki hasarlı bagaj bölümünün olduğu yere gittik baktılar ettiler. Hemen bir Kayıt oluşturdular fotoğraf çektiler ve gönderdiler. Bizden de internetten bagajın hasarlı fotoğrafı kimlik fotokopisi bilet numarası tamir fişi ya da faturası vesaire göndermek için fotoğrafını çekip paylaşmamız için bir adres verdiler. Hasarlı bagajın fotoğrafını çekip yükledim ama nedense yüklenmemiş ama diğer istedikleri şeyleri paylaştım. Onlarla ve valizi Tamire verdim. Valiz tamir edildi. 170 lira gibi bir ücret ödedim fişini de gönderdim her nedense çok büyük gurur duyduğumuz Türk Hava Yolları hasarlı bagaj fotoğrafı yüklenmediği için bu mağduriyetimi gideremedi ve bu Türk Hava Yolları'na yakışmadı. Kayıt var fotoğraf var sağlam verdiğim valiz uçakta personeliniz tarafından kırılmış uçaktan indikten sonra valizimizi aldıktan sonra personeliniz tarafından kayıt edilmiş fotoğrafı çekilmiş Her şey ortada belli kamera kayıtları ama maalesef bu mağduriyetimi gidermediler. Bu da maalesef dünyada çok büyük bir marka olan Türk Hava Yollarına hiç ama hiç yakışmadı

Necim
08 Temmuz 2023 13:08