Esra sonuçtan hiç memnun değil

THY Rezil Hizmeti Yüzünden Mağdur Oldum!

THY Rezil Hizmeti Yüzünden Mağdur Oldum!
Esra
03 Nisan 2024 13:25

24 Şubat 2024 tarihinde aldığım bilet üzerinde işlem yapamıyorum. Köpeğimle seyahat edeceğim için öncelikle duygusal destek raporuyla kabinde yanımda uçacağı konusunda talepte bulundum ve geri dönüş iki hafta sonra yapıldı. Tarafıma bilgi verilmedi. Daha sonra hiçbir müşteri temsilcisinin bu konu hakkında yeterli bilgisi olmadığı için köpeğimi kabinde yanımda götürme çabamdan vazgeçtim ve kargo bölümünde gönderilmesini istedim. Ancak aldığım bilet Anadolu Jet'e ait çıktı ve onlar da işlem yapamayacaklarını söylediler. Görüştüğüm sekiz müşteri temsilcisi de işlemimi gerçekleştirmedi. THY'ı aradığımda, 'Ajet işlem yapacak, biz yapamıyoruz' diyorlar; Ajet ise '235 ile başlayan biletler bize ait değil, THY işlem yapabilir' diyor ve yine işlem yapılmıyor. İki kez şikayet bildiriminde bulundum ancak çözüm sunulmadı. Sorun yaşamamak için bir ay öncesinden aldığım bilet üzerinde işlem yapamıyorum. Bu durum kabul edilemez. Satın aldığım biletle ilgili işlem yapamıyorsanız, neden satışa sunuyorsunuz? Bu şikayetin de çözüm getireceğini düşünmüyorum. THY'nin ilgisizliğinden dolayı mağdur oldum. Bu durumu herkesin bilmesini istiyorum.

Okyay sonuçtan hiç memnun değil

Okyay
23 Mayıs 2024 20:14
THY Koltuk Hizmeti Ücret İadesi

Serkan
11 Temmuz 2024 18:32

THY Evcil Hayvan Rezervasyon Fiyaskosu!

Cansu
21 Mayıs 2024 20:30

Arrez
09 Eylül 2024 13:24

THY Evcil Hayvan Hakları İptali Ve İade Sorunu!

Kübra
10 Ocak 2025 16:07