Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

THY Mağduriyeti

Kadriye
20 Ağustos 2023 23:37

Bodrum-İstanbul Sabiha Gökçen-TK7347 numaralı-21:30 uçuşunun rötar üstüne rötarlar yapıp 23:50 saatlerini gördüğünü daha sonra yasal sınırın altına düşürmek için oyunlar yapılıp 23:10-23:25'e kadar düşürülmüştür. Hediye olarak sadece kalitesiz sandviç ve içecek verdiler. Veren kişi de hazırladıklarını saat uymadığından sonradan vazgeçtiklerini ama dizdiklerinden dağıtmak istediklerini belirterek gerçekten sırf geri yerleştirmeye üşendiklerini ve bu yüzden dağıttıklarını anladım. Bu kadar saat bekledik, sırf bu gecikme yüzünden İstanbul'da Havaş'a binmek durumunda kalacağım. Bugün 21 Ağustos, benim doğum günüm gece yarısı planım vardı, sırf bu rötar yüzünden onu da yapamayacağım, mağdur ettiler hem de ilgisiz davrandılar. Bu durumu sosyal medyaya taşıyacağım. Verilen ikramdan kesinlikle memnun değilim. Kaliteli bir ikram beklerdim, ya da ikişer adet şeklinde olabilirdi. Sayılı getirmişler, gerçekten pes.
Havaalanıyla ilgili sıranın fotoğrafını ekte paylaşıyorum. İnsanlar yorgun ve sinirliydi.

Uçuş Rötarı Ve Bagaj Gecikmesi Nedeniyle Yaşadığım Mağduriyet

Merve
23 Haziran 2025 17:32
Hasibe sonuçtan hiç memnun değil

Batman-İstanbul Uçuşunda Uzun Süreli Gecikme Ve Bilgilendirme Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet

Hasibe
22 Haziran 2025 21:18
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
17 Temmuz 2025 19:17
rotar-nedeniyle-baglantili-ucagi-kacirmam-ve-magduriyetimin-giderilmesini-talep-ediyorum-2.jpg
rotar-nedeniyle-baglantili-ucagi-kacirmam-ve-magduriyetimin-giderilmesini-talep-ediyorum-1.jpg

THY Aktarmalı Uçuşta Rötar Ve Eksik Bilgilendirme Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

Hacer