Burcu sonuçtan hiç memnun değil

THY İlk Uçuşun 2. Aktarma Uçağına Yetiştirememesi

Burcu
25 Eylül 2023 02:36

Kayseri'den aktarmalı olarak iş için Samsun'a gidecektim fakat Kayseri'deki İstanbul uçağın geç kalkışından dolayı ki bunun bilgisi kesinlikle SMS ya da mail ile bildirilmedi. 2. Bineceğim İstanbul'dan Samsun uçağını kaçırdım ben 3 te samsunda olacaktım. Sabah 8 de toplantı vardı fakat şu anda 8 de daha yeni inmiş olacağım sizin geç kalkışınız yüzünden toplantıyı da kaçırdım. Mademki ilk uçağınız aktarma uçuşuna yetiştiremeyecek oraya şu saatte aktarma diye yazıp diğer firmalara göre kaç katı fiyatına satmayacaksınız 01:40 daki uçağa 01:33 de geldim satış ofisinizde uçağın kalktığını söylüyorlar ya erken ya geç hareket ediyor. Uçaklarınız demek ki sözünün firması değilsiniz böyle bir firma olamaz. Benimle beraber kaç kişi aynı durumu yasıyordu. Satış ofisinizde dönüş biletimi kesinlikle sizden aldırmayacağım, herkesi bütün aktarmalı yolcuları bu şekilde mağdur etmeye hakkınız yok. Bu ne terbiyesizlik ya. Ben geç kalsam neyse kendi hatanızı bir yemekle telafi edemesiniz, 5 saatim çöp oldu. Emin olun gereken her yere şikayette bulunacağım

Aktarma Uçuşunda Yaşanan İptal Ve Yetersiz Destek Nedeniyle Büyük Mağduriyet

Şenay
15 Temmuz 2025 20:37
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
08 Temmuz 2023 22:11