THY İade Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

19 Mart 2024 22:34

Enuygun üzerinden iki kişi adına İzmir-Ankara gidiş, Ankara-İzmir dönüş olacak şekilde 20.04.2024 tarihine bilet aldık. Daha sonra tarihte değişiklik oldu ve Türk Hava Yolları'nı arayarak 19.04.2024 tarihindeki biletlerimizde 'fark bedelini' ödeyerek değişiklik yaptık. Ancak işler beklediğimiz gibi gitmedi ve yolculuğumuzu iptal etmek zorunda kaldık.
Bugün Türk Hava Yolları'nı aradığımda, temsilci m*** bey, 'biz bir işlem yapamayız, Enuygun'u arayın.' dedi. En uygun'u aradığımda ise 'bilet değişikliği yaptığınızdan dolayı işlemleriniz Türk Hava Yolları'na aktarılmış, orayı arayın.' dediler. İki saattir, görselde ilettiğim gibi, bu üç numara arasında gidip gelerek işlemi çözmeye çalışıyorum.
En son Türk Hava Yolları, 'en uygun konu değil, iade formunu bizden oluşturun, yedi günde dönüş yapılacak.' diyerek, iki saat sonunda bu konuyu kendileriyle çözebileceğimi ilettiler. Her çağrıya cevap veren yetkiliniz, sanki evden arkadaşlarıyla sohbet edermişçesine çağrıya giriyor. 'beyefendi', 'hanımefendi' deniliyor, isimle hitap yerine sürekli 'mute'a alınıyor ve asla kurumsallık yok. Ben bu sektörde yedi yıldır çalışıyorum ve asla böyle bir çağrı alma süreciyle karşılaşmadım. İademin çözülmesini ve acilen çağrı merkezi ekibinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

20 Mart 2024 19:36

Hala konu hakkında bir gelişme, bir geri bildirim dahi yok. Kurumsallık aradığımız isim yapmış firmaya bakın. Sonucunda resmen rezil rüsva oluyoruz. Bilet almaya gelince yana döne şu imkan var yararlanın bu var yararlanın dersiniz iade için bizi süründürüp duruyorsunuz!

Çetin
Çetin

Ben 1 dakika yüzünden 4 bine yakin biletim yandı bilete 8 bin küsur ödedim haklıda olsan yardımcı olunmuyor

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
05 Mart 2024 11:02