Muttalip sonuçtan hiç memnun değil

THY Hasarlı Teslim Edilen Bagaj

Muttalip
28 Temmuz 2023 14:52

09.07.2023 tarihinde Adıyaman İstanbul THY ile yapmış olduğum seyahatimde İstanbul'da bagajımı teslim aldığımda yeni almış olduğum valizin tekerini kırık olarak geldi bagajların geç banta gelmesiyle ve kucağımda ki bebeğimin huzursuzlanmasın dan dolayı orada tutanak tutturmaya vakit bulamadım ve oradan ayrıldım sonra bagaj aksaklık biriminden başvuru yaptım 1 hafta içinde oradan da başvuruluyormuş bende gerekli resim ve belgeleri gönderdim birkaç gün bekledikten sonra başvurunuz tazminat birimine aktarılmıştır diye mail geldi havaalanında tutanak tutmadığım için başvurum iptal olmuş diye böyle saçmalık olamaz kucağımda bebekle koca terminalde bagaj aksaklık birimini nereden bulacağım uğradığım mağduriyetin giderilmesini istiyorum Tüketici Hakem Heyeti ve CİMER'e de şikayet edeceğim

THY nin sitesinde yazan
Hasar ya da eksik eşya; hasarın ilk anda gözle görülür olmadığı, eksik eşyanın ilk anda anlaşılmadığı gibi durumlarda, seyahat tarihinizden itibaren 7 gün içinde bagaj aksaklık bildirimi ve takibi sayfasına başvuruda bulunabilirsiniz. Başvuru sırasında hasarlı bölgenin fotoğraflarını ya da eksik olan eşyaların fiyatlı listesini dosyanıza eklemeyi unutmayın.

profile profile

Mete sonucu yetersiz buldu

Mete
29 Haziran 2023 15:53
THY Valiz Sıkıntısı
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
14 Aralık 2023 14:12