THY Haber Verilmeden Koltuk Numaramın İptal Edilmesi

09 Eylül 2024 09:37

Bilet rezervasyonunu iki ay önce aldım ve önceden koltuk seçimi hakkını kullanarak bebek ile yolculuk edeceğimden ön sıraları tercih ettim. Fakat tarife değişikliği yüzünden iki ay önceden belirlediğim koltuklar iptal edilmiş olup şahsıma bir bilgilendirme olmadan koltuk rezervasyonum iptal edilmiştir. Bu durumu fark ettiğim zaman önceden belirlediğim koltuk numaralarını alabilmem için benden ekstra ücret talep edildi ve para ödemem halinde bebekli yolcu olduğum için en uygun koltuğun 21. sırada olduğu belirtildi. Benim bileti 2 ay erken alarak ön taraftaki koltukları tercih etmemin sebebi, daha önce çocuğun uçuşta huzursuzlanması ve rahatsız olmasından dolayıydı. Bu mağduriyetimi geri bildirim formu doldurup müşteri hizmetlerine müracaat etmeme rağmen sorunum çözülmedi. Şu an bana dayatılan koltuklarda uçuş yapmak zorundayım.

09 Eylül 2024 09:31

38 pound extra ücret ödeyerek son kalan uygun koltuğu almak zorunda kaldım

11 Eylül 2024 10:00

Çocuğumun 1 saatten fazla ağlaması hostesten çocuğum için yastık istediğimde yastık kalmadı diye yanıt gelmesi, yiyecek kalitesi ve servis kalitesinin ilk defa bu kadar kötü olduğunu görmem firmanızın kalite ve müşteri hizmetlerinin bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Turkish airlines tamamen para odaklı bir firma görünümü durumunda

Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Dilan

25 Ağustos 2025 07:39

Ücretini Ödediğim Koltuklar Son Anda Değiştirildi Küçük Çocuğumla Mağdur Oldum

Hatice
10 Ağustos 2025 12:53
ucretini-odedigim-koltuklar-son-anda-degistirildi-kucuk-cocugumla-magdur-oldum-3.jpg
ucretini-odedigim-koltuklar-son-anda-degistirildi-kucuk-cocugumla-magdur-oldum-2.jpg
ucretini-odedigim-koltuklar-son-anda-degistirildi-kucuk-cocugumla-magdur-oldum-1.jpg
Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Nilay
27 Aralık 2024 23:28