Nani sonuçtan hiç memnun değil

THY Cezası Bilet Tutarından Yüksek!

Nani
07 Ağustos 2024 12:32

İstanbul-bakü-İstanbul yönünde aldığım uçak biletinin dönüşünü, yani bakü-İstanbul yönünde olan seyahatimi babamın acil rahatsızlığı nedeniyle gerçekleştiremedim.

Müşteri hizmetlerini arayarak biletimi açığa alma konusunda destek istediğimde, gidiş-dönüş için 10.477,72 TRY ödediğim ve 2.254,00 TRY ceza tutarıyla değişiklik yapabileceğim bilgisi yazdığı halde, açığa almanın no-Show olarak görüldüğü ve net rakamı ısrarla söylememeleri ile beraber 7 bin ve üzeri olacağı bilgisi iletildi.

Öncelikle 5 küsur olan biletin cezası hangi mantığa sığarak 7 bin ve üzeri talep ediliyor? Onu anlamakta zorluk çekiyorum. Müşteri temsilcisi üzgün olduğunu ve kuralların böyle olduğunu ifade ederek kendini savundu. Sonuç olarak dönüş biletimi yakmak zorunda kaldım ve tek yöne 10.477 TRY uçmuş oldum.

Dönüşümü inat olarak azal hava yollarından daha uygun fiyata aldım ve bundan sonra da THY yollarını minimum kullanmayı tercih edeceğim. Aynı zamanda 1. Dereceli yakının rahatsızlık durumunda kolaylık sağlanması gerektiğine dair talepte ve şikayette de yazılı olarak bulunacağım.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

THY Bilet Değişiklik Ücretleri Ve No-Show Cezası Mağduriyeti

Pınar
26 Ocak 2025 20:00
Didem sonuçtan hiç memnun değil

Didem
15 Şubat 2024 01:02
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
27 Temmuz 2023 16:37
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Selin
11 Mart 2024 05:00