Umut sonuçtan hiç memnun değil

THY Büyük Pişmanlık Ve İlgisiz Personel

Umut
26 Temmuz 2023 00:42

Uçak saati operasyonel sebeplerle 10 dakika kadar erkene alındı, bize bedel çıkarıldı ve ödedik. Uçuşum gidiş-dönüş değil de aktarma olarak girilmiş bu değişiklikten sonra (522 saat beklemeli dönüş şeklinde gözüküyordu). Ben bunu son 48 saat içinde fark edip arayarak düzelttirdim. O sırada bana en başta bahsettiğim ücret farkını kısa süreli operasyonel değişiklikten kaynaklı olduğu için ödemeseniz de olurdu gibi söylendi. O zaman bu neden açık bir şekilde yazmıyor? Neden boşuna para ödedim ben? Seçtiğim koltuk yine operasyonel sebeplerle değiştirilmiş. Neden seçiyorum ben o zaman koltuğu? Uçuş sırasında tek bir uçuş görevlisi yemek dağıtımı sonrası kimseyle ilgilenmedi, 45 dakika boş tepsiler insanların önünde durdu öylece çoğu kişi kendileri uçağın en arkasına kadar taşıyıp vermeye başladıktan sonra gelip topladır. Uçak içerisinde 16 kişilik business class'a 2 adet tuvalet düşerken, geri kalan 200 kişiye 2 tuvalet düştüğü için 15-20 dakikalık tuvalet kuyrukları yaşandı, zira diğer tuvalet erişimi olmadığından. Baştan sona hayatımda gerçekleştirdiğim en kötü uçuk deneyimlerinden birisiydi. THY'den hiç beklemezdim.

Sevda
10 Temmuz 2024 09:14

Hayati
20 Haziran 2024 17:16
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

THY Business Class Hayal Kırıklığı: Beklentiler Karşılanmadı

Hatice