Ertan sonuçtan hiç memnun değil

THY - Bileti İptal Etmiyor - Geri Bildirim Çalışmıyor

09 Ağustos 2023 19:34

THY uçuşum öncesi bir saplık sorunu yaşadım. Bununla ilgili de 4 tane doktor raporum var. Acile gittim ve ağrıyla da ilgili iğne vurdular. Bu seyahatim öncesi Avrupa'da 1 hafta içinde 4 uçuşum var. Bu yüzden sonraki uçuşlara katılmam mümkün olmadı. Bunu THY'ye bildirdim, ilgili istedikleri dosyaları harfiyen gönderdim.

Ne yazık ki 2 haftadır THY Geri Bildirim sayfasında 100 tane hata var.
Dosya yüklenemiyor, Dosya yüklense kaydet denilse edilemiyor.
Çağrı Merkezini arayıp yarım saat konuştuğumuzda oradaki kişi de kaydedemiyor.
Dosyaları Facebook üzerinden gönderdim
7-8 kere geri bildirim açtım, sınırsız aradım ilerleme olmadı.

Bana robotik bir email, kurallar dahilinde iptal edebilirsiniz emaili gibi cevap geliyor. THY'yle her ay minimum 1 Avrupa uçuşu yapan birisiyim. Bu rezervasyona ait ücretimin ivedi şekilde bana geri yatırılmasını talep ediyorum, aksi takdirde yasal olarak hakkımı arayacağım.
Son Geri bildirim kodu:9142115
Tüm detay burada vardır.

23 Ağustos 2023 17:11

Merhaba, 1 aydır geri bildirim üzerinden iletişimdeyiz. Geri Bildirim sistemleri çoğu zaman çalışmıyor ve Çağrı Merkezi de geri bildirim giremiyor ve bilgi veremiyor. Çalıştığı durumlarda çok kere de Tanı ve tedavi raporumu yüklememe rağmen, olumsuz dönüş oluyor. Ne eksik diye sorduğumda da en az 3 kere sormam lazım, raporlar eksik gibi çok genel / robotik cevap alıyoruz. THY şu anda prosedüre uygun hareket etmemektedir. Bu ay sonuçlanamazsa hukuksal olarak arayacağım hakkımı.

Levent
12 Ocak 2025 01:58
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
20 Eylül 2023 21:09

Hülya
25 Haziran 2023 10:12
Temel sonuçtan hiç memnun değil

Temel
15 Eylül 2023 11:47