Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

THY-Anadolu Jet (Ajet) Mağduriyeti

Zeynep
12 Nisan 2024 16:43

1 ay önce Türk Hava yollarının uygulamasından 9 Nisan-12 Nisan da SAW-Rize uçuşu aldığımda Anadolu Jet olan uçuşumun 1 gün önceden check-in yaparken sorun yaşamamdan kaynaklı müşter hizmetlerinden öğrendiğim bilgiyle ajet olarak yeni ismiyle değiştiği için check-in işlememi havalimanında yaptım. Ayrıca extrafly olarak aldığım biletlerde ikram olmasına rağmen uçuş esnalarında bu ikramlar bizlere sunulmadı. Ramazan ayının son günü oruçlu annem ve şeker hastası babam ile mağdur olduk. Dönüşte Rize havalimanında Lounge hizmeti almak istediğimde isim değişikliğinden ötürü hizmeti alamadım. 31 martta itibaren yürürlükte olan isim değişikliğinden meydana gelen problemler Türk havayollarına yakışmadı. Ben THY güvencesine güvenerek biletimi aldım ancak maddi ve manevi olarak mağduriyetimi böyle önemli firmaya yakıştıramadım. Mağduriyetlerimi belirttiğim bütün geri bildirimlerin görsellerini ekledim. Lütfen 31 marttan önce alınan biletlerin mağduriyeti için acilen bir çözüm bulunması için yardımcı olun.

Hüseyin
21 Mayıs 2024 12:36
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Türk Havayolları'nın Habersiz Uçak Firması Değiştirmesi

Tuğçe
15 Nisan 2024 14:23
Necati sonuçtan hiç memnun değil

Necati
23 Haziran 2024 10:28
THY/Anadolu Jet-Ajet Arasında Yaşadığım Sorumluluk Kargaşası
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
22 Mart 2024 00:51
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan
25 Temmuz 2024 12:50