THY Aktarmalı Uçak Sorunu

Eda
12 Ekim 2023 20:25

İstanbul aktarmalı Denizli Trabzon THY uçak bileti aldım. Denizli İstanbul TK2579 20:05'te kalkması gereken uçak 20:37 civarı kalktı. Bu arada eşim de uçakta benimle beraber. İstanbul yeni hava limanına 21:30 civarı iniş gerçekleşti. Fakat uçaktan inme uzun zaman aldı. Uçak bir süre landa yol aldı. Daha sonra Havaş otobüs gelip bizi bütün yolcuları istasyona getirdi. Bütün bunlar 22:35'te kalkacak İstanbul Trabzon uçağına yetişmemizi zorlaştırdı. Eşim kalp hastası, alanı taktir edersiniz ki büyüklüğü ve zamanın THY'dan çalınması koşturmaca sonunda bütün yolcular binmiş, kapılar kapanmış vaziyette G6 çıkış noktasına geldik, son anda görevli kapıyı açıp bitkin bir halde içeri aldı. THY tercih etmemizdeki sebep kaliteli hizmet, ben yaşadığımız bu olaydan şikayetçiyim. THY yollarının zamanımızı çalıp bizi zor duruma düşürdü. Bizim aktarmalı gideceğini biliyorlar, üstelik aktarmalı Denizli'de verip Trabzon'da alacağımız bagajda vardı. Sizden istediğim, olayda THY'nin haberdar olması ve bu tür olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması tekrar yaşanmaması. İstanbul Trabzon uçağı TK2836

Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

Muzaffer
11 Ağustos 2023 19:46

Merve
21 Temmuz 2023 13:24

İnanç
13 Ekim 2023 10:04
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
04 Temmuz 2023 07:18