Bagaj Ücreti Karmaşası Ve Eksik Makbuz Sorunu

Akif
11 Ekim 2024 13:13

Eşinle birlikte 29 Eylül 2024 tarihinde Düsseldorf'tan aktarmalı olarak Iğdır'a gelmek için Düsseldorf havaalanına geldik. Biniş kapısındaki gözlüklü kadın personelin konuşmasından Türk olduğu anlaşılıyordu. Bizim fazla bagajımız olduğunu söyleyerek 48 euro para aldı. Bunun ne kadar geçerli olduğunu sorduk, Iğdır'a kadar geçerli olduğunu söyledi. Fakat İstanbul Havalimanı'na geldiğimizde yine ekstra bagaj parası olarak 630 TL ödedim. Sorun şu ki Düsseldorf'ta verdiğimiz 48 euro kayıtlarda gözükmüyordu ve bana herhangi bir makbuz verilmedi. Bu kadın personel aldığı paraları cebine mi indiriyor? Bu konuda defalarca müşteri hizmetlerine başvurduğum halde açıklayıcı bir bilgi verilmedi. Sadece İstanbul'da ödediğim bagaj parasının makbuzunun olduğu söylendi. Düsseldorf'ta ödediğim bagajın makbuz parası gözükmüyordu. Defalarca sordum, aynı bagaja 2 defa mı ücret alıyorsunuz diye, olumlu bir cevap alamadım. Türk Hava Yolları gibi saygın bir kuruluşun bence öncelikle kendi personelini gözden geçirmesi gerekiyor. Merak ediyorum, hiç kimse Düsseldorf'taki kadın personele 'Sen bu parayı aldın mı?' diye sordu mu?

Erol
14 Şubat 2025 03:36

Yanlış Bilgilendirme Nedeniyle Fazla Bagaj Ücreti Mağduriyeti

Pınar
27 Ağustos 2025 15:53
Meliha sonuçtan hiç memnun değil

Meliha
17 Nisan 2024 15:51