Osman sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 11:17

Preo MS3600BT kablosuz kulak üstü kulaklık mavi ürünü hediye olarak 18.08.2024 tarihinde aldım fakat ertesi gün açıp kontrol ettiğimizde Bluetooth bağlantısının sürekli kopması, yeniden bağlanmaması gibi problemleri olduğunu gördüm. Farklı cihazlarla da test etmeme rağmen aynı problemler devam etmekteydi. Ben de Teknosa firmasına gidip durumu anlattım, onlar da hemen iade alamayacaklarını, önce servise göndermemiz gerektiğini, daha sonrasında da onların talebine göre hareket etmemiz gerektiğini söyledi. Ben de kabul ettim, ürünü servise gönderilmek üzere 20.08.2024 tarihinde Teknosa mağazasına teslim ettim. Bana en fazla 20 iş günü süreceğini söylediler. Üzerinden tam 1 ay ve 20 iş günü geçti. Arayıp sormama rağmen 'Ürün serviste inceleniyor olarak görüntülüyoruz' diye geçiştirip 'Tarafınıza dönüş yapılacak' diye söyleniyor ama ilgilenen ve sorunumu çözmek için uğraşan birilerini göremiyorum.

teknosa-preo-marka-urunlerinin-arkasinda-durmuyor-preo-ms3600bt-2.pdf
20 Eylül 2024 11:20 (Şikayetten 2 dakika sonra)
20 Eylül 2024 15:11

Sizin bana ulaşıp sorunu çözmeniz gerekiyor artık benim sizi arayacak ne vaktim ne zamanım kaldı, durumu Tüketici Hakem Heyeti'ne de bildirdim.

25 Eylül 2024 15:37
30 Eylül 2024 12:24
Teknosa Preo Marka Ürünlerinin Arkasında Durmuyor Preo MS3600BT

Aradılar, Teknosa mağazasına çağırdılar iade mi değişim mi istiyorsunuz diye sordular bende direkt iade istiyorum dedim. Çünkü yeni kulaklığı başka yerden almıştım bile. Elime bir kağıt getirdiler hediye çeki iade yapamıyoruz hediye çekini kullanın diye. Uğraşmaktan yoruldum artık gerçekten sıkıntılı mağaza.

Vedat sonuçtan çok memnun

Vedat
10 Ekim 2024 10:12
"Hızlı geri dönüş için teşekkür ederim."
Hüseyin sonuçtan memnun değil

Hüseyin
03 Temmuz 2024 02:09
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Gülay
20 Mart 2024 00:03
Teknosa Servis Süresi Ne Kadar?
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
14 Ocak 2024 10:02
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa'dan Alınan Kulaklığın Garanti Sürecinde Uzayan Teslimat Ve İletişim Sorunu

Kadir
30 Ekim 2025 10:56
teknosadan-alinan-kulakligin-garanti-surecinde-uzayan-teslimat-ve-iletisim-sorunu-1.jpg

Teknosa Kategorileri