Başak sonuçtan çok memnun

Teka DW605S Bulaşık Makinesi Sepetlerin Paslanarak Kırılması Sorunu

29 Ağustos 2023 08:57
Başak'ın Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkür ederim. Bir hafta gibi bir süreç içerisinde sorunum takip edilerek çözüldü.”

Evimde Teka dw 605S modeli bulaşık makinesi var, sepetler tamamen pas içerisinde ve tabak koyulan kısımlar parçalanmaya başladı. Sepetler boyalı olduğundan paslanma olduğunda parça tamamen kırılana kadar fark edemedik ama özellikle alt sepet tamamen kullanılamaz hale gelmiş durumda. Üst sepet de köşeden paslanmaya başlamış. Bulaşık makinesi sepetlerinin suyla temas etmesi beklenen en temel özellik olmasına rağmen neden paslanmayan bir metal tercih edilmez anlamıyorum. Makinenin alındığı fiyattan daha pahalı olacak şekilde fiyat veriyor servis, alt sepet için 2000 TL, üst sepet için 3200 TL talep edildi. Kullanıcı hatası olmayan ve bulaşık makinesinden beklenen temel bir işlevin eksikliği olan bu durumda neden maliyet kullanıcıya yükleniyor gerçekten anlayamıyorum. Makineler alınırken özellikle Teka'nın kalitesi ve uzun süreli kullanımı pazarlanıyor ancak makine 4-5 yıl içerisinde kullanılmaz hale geliyor. Ürünün satışı yapılırken bundan da bahsedilse keşke, Teka'dan kısa ömürlü bir ürün almak yerine biraz daha para vererek uzun ömürlü bir markayı tercih ederim. Gerçekten suyla sürekli temas eden parçaların paslanmaz özelliği olmaması anlaşılabilir veya kabul edilebilir değil. Teka'nın acilen bu duruma çözüm getirmesi ve telafi etmesi gerekir.

29 Ağustos 2023 09:30 (Şikayetten 33 dakika sonra)
05 Eylül 2023 16:21

Selcen
Selcen
Şikayeti Çözüldü

Basak hanim merhaba, Sepet değişimi için garantinizin hala sürüyor olması mı gerekti? Yani değişim yaptığınızda cihazınızın garantisi var mıydı hala? Şu an bana garantiniz bitti diye zorluk çıkarıyorlar o yüzden merak ettim.

Orçun sonuçtan çok memnun

Orçun
22 Kasım 2023 00:58
"Zübeyde hanım konuyla ilgilenerek sorunumuzu çözmüştür. Kendisine ve markaya ilgilerinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ederiz."
Erkan sonuçtan çok memnun

Erkan
14 Şubat 2025 12:18
"Yetkili servis iletişime geçti ve sorun giderildi, teşekkürler."
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
21 Şubat 2025 16:36
"Müşteri hizmetleri dönüş yaptı. Sıkıntımın giderileceği söylendi şimdiden teşekkür ederim"

Teka Kategorileri