Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Teka Bir Pişmanlıktır! Sıfır Ürün Ayıplı Çıktı Değişim Hala Yapılmıyor

05 Ekim 2023 17:10

Merhaba,

21.08 tarihinde satın almış olduğumuz Teka DFI46700 numaralı bulaşık makinesi için 27.09 tarihinde kurulum için teknik ekip geldi. Cihazı kutusundan montaj için açıldığında üst panelinin kırık olduğu Teknik Servis tarafından tespit edilmiş ve tutanaklar tutulmuştur. Konuyla ilgili müşteri hizmetleri aranarak değişimin hızlandırılması konusundan ilgili tarihten sonra müşteri hizmetleri defalarca aranmıştır. 27.09 Tarihi sonrasında ilgili ürünün değişiminin onaylanmadığını ve yedek parçanın değişeceği konusunda tarafımıza dönüş sağlandı bunu kesinlikle kabul etmeyeceğimizi belirttik sonuçta sıfır ürün. Teka'nın ayıplı ürün göndermesi sanki bizim suçumuz gibi bizi bekletmeleri tam bir saçmalık. O tarih itibariyle herhangi bir asksiyon alınmamıştır. Boyun fıtığı ameliyatı olduğumu, 2 çocuk annesi olduğumu ve bu sebepten bulaşıkları yıkamakta zorlandığım konusunda bilgi vermeme rağmen hala onay sürecinde olduğunu belirtmişler. Teka'dan artık bir dönüş bekliyoruz. Teka gerçekten pişmanlıkmış.

05 Ekim 2023 18:12 (Şikayetten 1 saat sonra)
11 Ekim 2023 09:57
Teka Bir Pişmanlıktır! Sıfır Ürün Ayıplı Çıktı Değişim Hala Yapılmıyor

Hiçbir şekilde bir çözüm bulunamadı ilgileneceğiz dediler müşteri hizmetlerinden bir bayan aradı görüştük kendisi yardımcı olacağını söyledi fakat aynı yerdeyiz değişen hiçbir şey yok. Şimdi de teslimat süresine 10-15 gün bulur diyorlar Artık bana inansınlar diye fotoğraf çekip iletiyorum kesik dikişli elimde-2 çocuk ve boyun fıtığı olan bir anne olarak hakkım olan hizmeti alamıyorum. Evimde değişik markalara ait olan çeşitli elektronik cihazlar mevcut hiçbir markada böyle kötü bir sistem görmedim mesela 10 yıldır Bosch kullanıyorum markayı değiştirdiğime o kadar pişman oldum ki. Şimdi Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım 20 günde öyle bekleriz. Teka almak isteyenler lütfen yorumlara bakarak değerlendirme yaparak tercih etsinler bu markayı. Hele benim gibi zor koşuşturucu bir hayatınız varsa lütfen iyi araştırın. Uzun süre önce parasını verdiğimiz neredeyse taksiti bitecek olan ürünü kullanamıyorum ve Ayıplı mal ürün gönderdikleri için kullanamadığımız ürün için haftalardır bir koşuşturma içerisindeyiz.

Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
11 Aralık 2024 19:26
"Teşekkür ederiz"
Teka Bulaşık Makinesi Teslimat Ve Kurulum Kabusu

Aylin
25 Ağustos 2023 14:19
Teka Ankastre Bulaşık Makinesi Yıkamıyor
Koray sonuçtan hiç memnun değil

Teka Bulaşık Makinesi Ve Yedek Parça Sorunları!

Koray
14 Nisan 2025 15:34