17 Mart 2024 12:08

32 yıllık Tefal kullanıcısıyım. Teflon özelliklerini bilirim, uygun şekilde kullanır, yıkar ve stor ederim. Tefal'den başka marka kullanmam ve zarar görürse değiştiririm. Ta ki BİM'den Tefal simplicity + wok tava alana dek! 2-3 kez kullanım sonrası çizikler başladı. Hem tabanında hem kenarda. Tefal markası güvenilirliğini yitirme konusunda duyarsız kalmayacaktır. En iyi reklam memnun müşteridir ve maliyeti azdır. Kullanmakta olduğuna ek 2 tane paketli ürün de var ancak BİM e iade süresi çoktan doldu. Umarım aynı şikayeti olan müşterilere sunduğunuz çözümü bana da sunacaksınız. Teşekkürler

17 Mart 2024 12:42 (Şikayetten 34 dakika sonra)

17 Mart 2024 17:28

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

19 Mart 2024 11:17

Tefal bana ulaşamadığını söyleyince ulaşsalar çözüm önerecekler diye umutlanmıştım. Bugün müşteri hizmetlerini ben aradım ve çiziklerin kullanıcı hatası olduğunu ve başka bir şey yapılamayacağını söylediler. Buna çözüm demek çok zor. Bu kadar insan dünyanın parasını verdikleri. Ürünü kullanmayı bilmiyorlar demek! Tefal logosu güvenilirliğini kaybetmiştir benim için bundan böyle!

19 Mart 2024 13:58

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Zeynep
05 Aralık 2023 10:17

Burcu
20 Nisan 2025 21:34
Tefal Tavamın Çabuk Deforme Olması Hayal Kırıklığı Yarattı
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
24 Eylül 2025 22:52
tefal-tavada-boya-atmasi-ve-kavlama-sorunu-yasadim-2.jpg
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Melih
30 Eylül 2023 23:03