Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Ütü Işığı Yanıp Sönüyor Ama Ütü Isınmıyor

Seyhan
23 Şubat 2023 22:09

Tefal fv5510 ütümün bugün ütü esnasında bir anda ışığı söndü ve işi vermedi su akıttı. Bir daha da ısınmadı ve ışığı yanmadı. Tefal'den böyle bir arıza beklemezdim. Garantim bitti. Bir anda ne oldu anlamadım. Tüm talimatlara uyarak içerisine normal şu dışında hiçbir şey koymadan ütüm bittiği zaman içerisindeki suyu tamamen boşaltarak kullanıyordum ütülerim kaldı.

23 Şubat 2023 18:59

Ütü yaparken bir anda tel yanması gibi koku aldım akabinde ışığı sondu ve ütü soğudu. İçindeki suyu bitene kadar akıttı. Şimdi de ışığı yanıp sönüyor ama ısınmıyor. Ütü buz gibi ışığı yanıp sönmeye devam etmesine rağmen 10 dakika oldu ütü ısınmadı. Daha iyi anlaşılması için video ekleyeceğim.

24 Şubat 2023 08:57 (Şikayetten 10 saat sonra)

24 Şubat 2023 11:59

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Seyhan
27 Şubat 2023 08:56

Aranmadım ki, telefonum tüm gün açık oysaki. Tekrar ararsanız sevinirim. İyi çalışmalar

Tefal Kategorileri