Tefal Mutfak Robotu Ana Başlıkta Erime Mevcut

Hazel
01 Haziran 2024 16:00

Tefal mutfak robotunu 4,5 milyara aldık. Daha taksidimizin 4 ayını ödememiz bitmedi ama robotumuz bozuldu. Bütün parçalara takılıp çalıştırılan ana parçada iç kısımda erime oldu. En fazla 3 kere kullanmışımdır ve 5-6 saniyenin üstünde uzun süre düğmeye basılı tutup çalıştıran biri de değilim. Kesinlikle ben bu kadar özenli ve dikkatli kullanmama rağmen bozulduysa diyecek bir şeyim yok. Garanti sürecinde de sıkıntı yaşadım. Aynı robotu ben alırken teyzemle bir arkadaşıma da almıştık, onlarda da aynı sıkıntı oluşmuş. Başlıkta yanmalar ve erimeler mevcut oluyor. Çok kullanışlı ve sağlam bir robot değil. Yani aynı kaliteyi daha ucuz farklı bir robottan alabileceğinizden emin olun.

03 Haziran 2024 08:54 (Şikayetten 1 gün sonra)

04 Haziran 2024 13:01

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Hazel
04 Şubat 11:39
Tefal Mutfak Robotu Ana Başlıkta Erime Mevcut

Merhabalar ürün garantiden geldi maksimum 3 ay olmuştur yine aynı sorun ana başlıkta erimeler başladı dediğim gibi 5_6 saniyeden uzun süre düğmeye basılı tutan biri değilim ilk robot deneyiminde değil yine ana başlık erimeye başladı bence o kadar para verip almaya değer kalitede değil Tefal olmasına aldandım ama pişmanım

Emir sonuçtan hiç memnun değil

Emir
03 Eylül 13:02

Dilanur
25 Mart 16:25
Nurhayat sonuçtan hiç memnun değil

Nurhayat
29 Nisan 2024 17:30
tefal-garanti-kapsamina-kabul-etmiyor-iade-almiyor-1.pdf
Esma sonuçtan çok memnun

Esma
07 Mayıs 2024 18:20
"İlgili konuda mağduriyetimi hızlıca çözdüğünüz için teşekkür ediyorum👏👏"

İlk Kullanımda Arızalanan Mutfak Robotu İçin Yüksek Tamir Ücreti

11 Mayıs 14:55