Tefal Easy Fry Dijital Ekran Hatası

13/08 de Teknosa dan aldığım Tefal easy fry 17/08 de dijital ekranı birden bozularak arıza verdi. Teknosa teknik servise götürdüm o günden beri de bekliyorum. 2 kere kullandığım ürün bozuluyor ve ben 10 gündür bekliyorum. Neyi bekliyorum? Tefal kendi yaptığı hatalı ürünü düzeltsin diye! 20 iş günü deniyor bir de telefonda, siz kendi bozuk ürününüzü tamir edip bana yeniden bozuk ürünü satacaksınız diye 20 iş günü ben bekliyorum

13 Eylül 2023 12:20

Teknosa aracılığı ile bozuk mal satan Tefal bozuk malı tamir etmek için aldı ne malı iade edildi diyor ne parayı. Bizlik durum yok diyerek çekiliyor, Teknosa da bize iade formu gelmedi deyip çekiliyor. Parama el koydular Daha önce arayıp iadeniz kabul edildi demişlerdi ama Teknosa'ya iade formunu göndermiyorlarmış Sorduğumda da bizlik bir şey yok diyorlar telefonda

6 Eylül 2023 09:03 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Şikayetvar.com üzerinden paylaştığınız konu hakkında, Groupe Seb Müşteri İletişim Merkezi olarak sizlerle iletişime geçilerek gerekli yönlendirmeler tarafımızdan yapılmıştır. Size tekrar yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Pınar
11 Eylül 2023 14:17

Anlamsız şekilde iadem onaylanmasına rağmen Tefal bizlik bir durum yok deyip çekildi, Teknosa bize iade onayı gelmedi hala deyip çekildi, ben hala bekliyorum. En son aldığım bilgi ürün ve iade formu kargoya verilmiş Teknosa onu bekliyormuş. Saçmalık ötesi bir durum. Kimi nereye şikayet edeceğimi şaşırdım. Bir daha ne Tefal ne Teknosa dan alışveriş yaparım bir tek bunu biliyorum.

Pınar
14 Eylül 2023 06:59
Eki aç

Sonunda günler sonra onca gerginlikten sonra dün Teknosa dan arka arkaya 3 mesaj geldi, ürününüz incelemeye alındı, ürününüzün inceleme aşaması devam ediyor ve ürününüzün incelemesi tamamlandı. Aynı anda geldi hepsi. Ben iademi aldım ancak bir daha asla ne Teknosa dan ne de Tefal de alışveriş yaparım.

Tefal Airfry Kırık Ürün Verdiler

Easyfry Ürünümü garanti kapsamında servise verdim yedek parça olmadığı için 30 iş günü beklettiler sonunda yeni ürün ver...

Tefal Airfry Kırık Ürün Verdiler

Tefal Easy Fry&Grill&Steam Buhar Kaçırma Ve Teknik Servis

Ürünü İstanbul Cevahir Teknosa'dan satın aldım. Yemek yaparken plastik kokusu ve tadı geliyordu. Çekmecesi yamuk ve yeri...

Tefal Airfry Dokunmatik Arızası

"Şikayetim, Tefal müşteri destek ekibi tarafından çözümlendi. Garanti kapsamında ürünüm yetkili sevisçe teslim alındı. Ücretsiz tamir edileceği taahhüt edildi. Teşekkürler Tefal ekibi"

Tefal Yetkili Servis Sorumsuzluğu

Tefal marka akıllı robot süpürgemi teker arızası bataryanın tam dolmaması ve filtre kapağının düşmesi nedeniyle almış ol...

Tümünü Gör
Tefal Actifry Express Isıtma Sorunu!

Tefal ActifryExpress Isıtma Sorunu!

Emre

Turgay
Tefal  Gösterge Işıkları Yanmıyor

Tefal  GöstergeIşıkları Yanmıyor

Meltem
Tefal Airfry Kalitesiz Kapak Kazandan Ayrılıyor!

Tefal AirfryKalitesiz Kapak Kazandan Ayrılıyor!

Erdoğan
Tefal Airfry Servisin Geri Dönüşü!

Tefal AirfryServisin Geri Dönüşü!

Ferhat

Öne ÇıkanKonular