Tefal Airfryer İle Pişirme Sorunu Ve Hayal Kırıklığı

Tefal Airfryer İle Pişirme Sorunu Ve Hayal Kırıklığı
20 Aralık 2024 12:47
Gaye'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunumuz hiç sorunsuz çözüldü çok teşekkür ederim ilginizden dolayı”

Tefal buharlı XXL Airfryer aldık ama pişirmiyor süreyi artırdığımız halde patatesi bile pişirmedi ne yapmamız lazım. Biz pişiremiyoruz diye düşündüm video izledim aynısını yaptığım halde pişirmiyor. Bir hevesle aldım hayal kırıklığına uğradım ne yapacağımı bilmiyorum

21 Aralık 2024 09:42 (Şikayetten 20 saat sonra)

24 Aralık 2024 13:56

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

19 Şubat 13:45

Sorunumuz hiç sorunsuz çözüldü çok teşekkür ederim ilginizden dolayı

Aydın
Aydın

Aynı sorunu ben de yaşadım bir kez kullandım ve bir daha çalışmadı o özellik suyu almıyor ve uğultulu ses çıkarıyor arasam servis peşinde koşturacaktım uğraşmadım öyle kullanıyorum

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
21 Mart 2025 20:58
Tefal XXL Airfryer: Beklentileri Karşılamayan Performans

Bilge
19 Kasım 2023 11:20
Tc Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Tc Özlem
08 Şubat 2024 20:37