Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Airfryer Deforme Oldu

Tefal Airfryer Deforme Oldu
11 Nisan 2024 09:01

Merhaba,
Tefal kalitesine güvenerek neredeyse tüm ev aletlerini Tefal'den aldım. Airfryer'de buna dahil. Aldığım ürün Tefal easy fry grill&Steam 3 in 1
Yalnız Airfryer alalı çok olmamışken ekteki fotoğraflarda görüleceği üzere hazne kısmı deforme olmaya başladı.
Haznedeki siyah kısım soyulmaya başladı bildiğimiz normal tavalar soyulduğunda kanserojen madde yayarken ve bundan kaçıp Airfryer almışken üstelik Tefal'den hazne kısmının soyulması beni endişe ettirdi.
Aynı zamanda cihaz çalışırken eskisine göre daha yüksek ses çıkarıyor.
Yaşamış olduğum bu iki durum aklımızdaki Tefal marka değeri konusunda hayal kırıklığı yarattı.

12 Nisan 2024 15:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

13 Nisan 2024 13:26

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

13 Nisan 2024 13:46

Merhaba, Tarafıma arama yapıldı ve telefonu açtım. Fakat temsilcinizin sesi gelmedi ve tekrar arayan olmadı.

13 Nisan 2024 13:57

Ürünle ilgili kullanıcı hatası deyip kaçamak geri dönüş yapıldı diğer bütün markalardan Tefal'i ayıran ürün kalitesi çizilmezliği deyip güvenip aldığımız marka tamamen hayal kırıklığı yarattı ürün bir kere bile bulaşık makinesine girmedi nasıl kullanıcı hatası olabilir anlam veremiyorum ve asla bu verdiğiniz cevabı kabul etmiyorum. Dikkat ederseniz çizikler haznenin en üst kısmında burada kullanıcı hatası nasıl olabilir? Bu konuyla ilgili uzman bir yetkili tarafından dönüş istiyorum.

13 Nisan 2024 14:22

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Öznur
12 Haziran 2024 10:35
İrem sonucu yetersiz buldu

Tefal Airfryer Pişirme Haznesi Sorunu Ve Yetersiz Servis

İrem
17 Ağustos 2024 12:12
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
06 Ekim 2024 15:43
Tefal Airfryer'da Beklenmedik Soyulma Problemi
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Plastik Kokusu Yayan Tefal Airfryer Hayal Kırıklığı

Gülçin