Ecrin sonuçtan hiç memnun değil

TEB Kredilendirilen Alışveriş Faizi Adı Altında Para Kesiyor.

TEB Kredilendirilen Alışveriş Faizi Adı Altında Para Kesiyor.
29 Kasım 2023 22:52

TEB Bankası kredi kartı ekstre borcunu ödememe rağmen benden habersiz kredilendirilen alışveriş faizi adı altında 311.98 tutarında para çekmiş. Ayrıca BSMV 48.70 ve KKDF 48.70 Ödememi zamanında yaptım herhangi bir gecikme olmadı. En aktif kullandığım kredi kartım bu ve bu zamana kadar hiç dikkat etmemiştim. Geçmiş ekstreleri incelediğimde de aynı şekilde benden habersiz birçok kez aynı ödemeler alınmış. Bu kartı kullandığım günden itibaren tarafımdan alınan kredi kartının yıllık kart ücretlerini, kredilendirilen nakit faizi ve kredilendirilen alışveriş faizinin tarafıma iadesi talep ediyorum. Bir an önce gereğinin yapılmasını arz ediyorum. Aksi halde ivedi olarak yasal işlemleri başlatacağım

04 Aralık 2023 12:16

Mesaj ile geri dönüş oldu tabi ki olumsuz sonuçlandı. Hiç yakışmadı böyle bir bankaya

30 Kasım 2023 08:48 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

04 Aralık 2023 11:54

Sayin s. D. Bizimle iletisim kurduğunuz için Turk Ekonomi bankası olarak teşekkür ederiz. Kredilendirilen alışveriş faizi, kartınızın son ödeme tarihinde toplam ekstre borcunun tamamının ödenmemesi nedeni ile, ekstre kesim tarihinden borcu kapattığınız tarihe kadar gecen sure için uygulanan faiz oranidir. Faiz iadesi yapılamamaktadır. Talebinizin devamı durumunda TBB Bireysel müşteri Hakem Heyeti'ne başvurabilirsiniz. Cevap ını aldım. Peki geçen ay da aynı miktarlarda kestiğiniz kredilendirilen alışveriş faizi ne bahaneniz yaptığınız alışverişlerden kesilen miktar dediniz. Bu nasıl iş anlamadım. Ben ve siz bunlara birer kılıf uyduruyorsunuz. Geçen ay günü gününe ödemişim bu sefer de yaptığınız alışverişlerden kesilen kesinti dediniz lütfen inceleyiniz en kısa zamanda iletişim kurmanızı bekliyorum

Yelda
28 Kasım 2023 20:00