Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
21 Kasım 2024 12:12

17.11.2024 pazar günü Trendyol'dan bir ürün aldım. Aslında taksitli olarak alacak iken tek çekimlik işlem yaptığımdan hemen siparişi iptal ettim. İptal edişim siparişten üç dakika sonradır. Trendyol'dan"9618027554 numaralı siparişinizin iadesi bankanıza 17.11.2024 tarihinde iletilmiştir. 10229.0 TL geri ödeme tutarının kartınıza yansıma suresi bankanıza bağlı olarak değişebilir. B002"diye yazı aldım. 4 gün bekledim hesabıma bir iade olmayınca banka ile görüştüm ve banka "böyle bir işlem yok Trendyol'u arayın"dedi tekrar Trendyol'u aradım bu ker'e Trendyol banka referans numarası -432205915769- verdi, bankaya döndüm referans numarasını istemedi bile birkaç gün daha bekleyin dedi. Yani Trendyol parayı aynı gün iade ettiği halde banka parayı bana vermiyor, elinde tutuyor. Hangi bankamı? TEB Türkiye Ekonomi Bankası. Bu yaşadığım süreç sizce normal midir, bankanın bunu yapmaya hakkı var mıdır? Bu miktardaki parayı dört gün boyunca açık hesaptan ben kullansaydım faiz öderdim değil mi, pekim benim paramın değeri yok mu, banka benim paramı kullanmış olmuyor mu? Benim paramın üstünden haksız kazanç sağlamış olmuyor mu? Paramı iade etmeyerek beni zora sokmuş olmuyor mu? Bankanın bu tutumuna ne ad verilir acaba?

21 Kasım 2024 13:04 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

İsa
16 Temmuz 2024 14:19

Mahinur
22 Kasım 2024 19:44
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
05 Ekim 2024 15:49
Defne sonuçtan hiç memnun değil

Defne
04 Eylül 2024 17:55
TEB Bankası 1000 Liramı Yuttu
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
17 Ocak 2024 16:51