Gizem sonuçtan hiç memnun değil

TEB Bankası'nda Yaşadığım İade Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

TEB Bankası'nda Yaşadığım İade Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi
12 Haziran 2024 12:43

İngiltere'de bulunduğum sürede, TEB para kartımı kullanıyorum. Hesabıma GBP hesabımı bağladım ve ödemelerimi normal para kart harcaması olarak yapıyorum. Online bir alışverişimde bazı eksik ürünlerden dolayı bana 3,75£ iade yapıldı. Ancak TEB bankası bu iadeyi 2,20 dolara düşürüp TL olarak (70 TL) ödedi. TL olarak ödenmesine bir yorumum yok ama neden yarı yarıya düşürüyorsunuz anlamıyorum, 4,77 (3,75 pound) dolar ödenmesi gerekirken. Müşteri hizmetleri asla ilgilenmiyor, dinlemeden kapatıyor zaten bağlanması çok zor. Mail atın deyip konuyu başlarından salıyorlar. Burada insanlar özür dileyip iade yapacağız diye bir yerlerini yırtıp anında kuruşu kuruşuna iademi yapıyor ama gel gör ki benim ülkem ve bankam beni mağdur etme derdinde. Almam gereken paranın yarısının nerede olduğunu ve neden kesildiğini öğrenmek istiyorum. Acilen paramın yatırılmasını istiyorum.

teb-bankasinda-yasadigim-iade-sorunu-ve-musteri-hizmetleri-deneyimi-1.pdf
12 Haziran 2024 13:28 (Şikayetten 45 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

14 Haziran 2024 12:00

Halen sorunum hakkında bir dönüş alamadım. Çözüm üretmek bu kadar uzun olmamalı. Çaldığınız paramın iadesini istiyorum. Yarı yarıya para kesmeye hakkınız yok, bu kredi kartı işlemi değil para kart işlemi.

TEB Banka Kartı İle Yurt Dışı Alışverişte Online Ödeme Yapamamak

TEB Döviz İadeyi Tl Üzerinden Yaptı

Yurt Dışından TEB Hesabıma Para Transferi Problemi

Muhammed
10 Ekim 2023 15:37
Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

Emrullah
26 Şubat 2024 23:17
Serra sonuçtan hiç memnun değil

TEB Bankası'nda Çifte Çekim Ve İade Sorunu

Serra