Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Sürat Kargo Sinop Şubesinin Müşteriyi Mağdur Etmesi

29 Temmuz 2023 14:15

Sürat Kargo Sinop şubesi tam bir sorumsuzluk, lakayıtlık göstergesi, Trendyol'dan aldığım ürünler maalesef satıcılar tarafından Sürat Kargo ile gönderildi, tam 3 kez Sinop'un Ayancık ilçesinden Sinop merkeze gitmek zorunda kaldım, iletişim asla yok, telefonlara bakmıyorlar, şubeye gittiğimde nedenini sorduğumda, telefonları açmak zorunda değiliz diye talihsiz bir açıklama yaptı.

Şube çalışanı b***hanım, hatta bana "biz de kurtulmak istiyoruz. Türkeli ve Ayancık'tan" dedi. Hem mağdur edip hem saygısız bir şekilde üste çıkmaya çalıştı. Genel müdürlükte de şikayetim mevcuttur. Telefonlar açılmalı, yoksa müşteri hakkını nasıl arayacak. Para verip aldığımız ürünler şubenin hem iç hem dış tarafında yerlerde, bildiğiniz çöplük gibi.

Böyle bir sorumsuzluk olmamalı, dünya para harcanıp alınıyor o ürünler. Ya şube el değiştirmeli ya da daha sistemsel çalıştırılmalı, videolarım da mevcut, konunun peşini bırakmayacağım, mağdur ettikleri yeter. Sürat Kargo gibi bilinmiş bir markayı asla layıkıyla temsil etmiyor Sinop şubesi.

18 Ağustos 2023 10:50

Daha önce Sürat Kargo Sinop şubesiyle teslimat konusunda gecikmeler yaşayınca doğal olarak şikayet bildirdim, hem müdürlüğe, hem şikayet VAR'a ( teslimat gecikmesi ve şubenin inanılmaz dağınıklığı konusunda) Sürat Kargo Sinop şube müdürün Zafer beyin, oluşturduğum şikayet üzerine, haddini aşan konuşması, şikayet bildirdiğim için, bana "destan gibi şikayet yazan hanım efendi "diye telefonda talihsiz bir açıklama yapması hiç yakışık almadı, markayı zedeleyen bir yaklaşımdır ve haddini aşan bir tutumdur. Benim kimseyle kişisel bir sorunum olamaz, sadece hakkımı aramak için hem şubeye gittim hem de gerekli yerlere durumu bildirdim. Ne zamandır hak aramak suç oldu? Neden benim parayla aldığım ürünün akıbetini merak etmek, sormak, araştırmak rahatsız etti? Bu gayet normal bir durum ve karşılığında böyle bir çıkış hak etmeyen bir durum. Kabul edip düzeltilmesi gerekirken bir de üzerine sitemli bir şekilde "destan gibi şikayet yazan kişi" demek kimsenin haddi değil. Bir daha gittim şubeye o karmaşa dağınıklık durum hala aynı, değişen bir şey yok henüz... Kargoların teslimatını zamanında yapın ki şikayet olmasın. Olursa da nazikçe karşılayın!

31 Temmuz 2023 15:14 (Şikayetten 2 gün sonra)

30 Temmuz 2023 00:59

27 Eylül 2023 08:33