Hazal sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 12:49

Sürat Kargo Maltepe aktarma merkezinde yaşanan bir sorun nedeniyle, Dolap üzerinden satışını gerçekleştirdiğim ürünün paketi yırtılarak içeriğinin değiştirildiği ve farklı bir ürünün teslim edildiği konusunda mağduriyet yaşadım. Bu durumun acilen incelenerek zararımın karşılanmasını talep ediyorum. Teslim edilen kargo ile ürünü teslim ettiğim kargo şubesinin güvenlik kamera kayıtlarını ekte bulabilirsiniz.

08 Ocak 2024 16:09 (Şikayetten 3 saat sonra)
08 Ocak 2024 16:17

Sizin yüzünüzden hem maddi hem manevi zarara uğradım! Yıllardır kullandığım platformda adım dolandırıcıya cıktı! İvedilikle sorunun çözülmesi ve maddi zararımın karşılanmasını istiyorum!

08 Ocak 2024 19:42
Sürat Kargo Maltepe Aktarma Merkezi Ürünümü Değiştirdi!

Dolap satılan ürün gönderilmediği için paramı yatırmıyor! Kargoyu taşıyan şirketiniz ürünü ne yaptıysa kameralarda boyut ve ağırlığı ile teslim ettiğim belli! Maddi zararımı karşılayın ya da ayakkabımı bulun! Sayenizde elimde sade bir naylon parçası var! Hem kargolarken hem de iade alırken 2 kez kargo bedeli ödedim!

10 Ocak 2024 10:18
Sürat Kargo Maltepe Aktarma Merkezi Ürünümü Değiştirdi!

Sürat Kargo sadece yaşadığınız durumdan üzgünüz diyerek mi olayı çözdüğünüzü zannediyorsunuz. Gönderdiğim ürün ile iade aldığım ürünün desi farkı buyurun. Sizin anladığınız dilden konuşalım belki çözersiniz! Benim ayakkabım nerede bulunn onu!

20 Ocak 2024 01:13

Tazmin talebi açılmadı! Sürat Kargo konuyla ilgilenmiyorr! Çağrı merkezi arayıp özür dileyip ilgileneceğiz deyip kapatıyor hiçbir şey yapılmadı!

20 Ocak 2024 15:25

Çözüm bekliyorum!

23 Ocak 2024 18:27

Sürat Kargo çağrı merkezi aradı henüz tazminin açılıp açılmadığını bile bilmiyormuş. Özür dileyip kapadı. 15 gündür hiçbir ilerleme olmadı ne zaman aksiyon alınacak merak ediyorum

09 Şubat 2024 18:35

Sürat Kargo tarafından hala aran aranmadım! Kendim çağrı merkezini aradım ve şubat 15-20 lerde bir arayın bakalım kontrol edelim dediler yakında sinir krizi geçireceğim!

Fatma sonuçtan çok memnun

14 Ekim 2023 09:37
"Şikayetvar'a yazdıktan 3 saat içinde sorunumu çözdüler. Ürünü elime ulaştırdilar. İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim."
7 Gündür Hareketsiz Kargo Sürat Kargo

01 Şubat 2024 20:08
Sürat Kargo Kırık Teslim Edilen Ürün

11 Aralık 2023 14:27
Sürat Kargo Maltepe Aktarma Merkezi
Sürat Kargo Maltepe Aktarma Merkezi
Selen sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 13:46
Şafak sonuçtan memnun değil