Şok Marketler Taşkale Markalı Kuş Lokumundan Çıkanlar!

Gökhan
20 Aralık 2023 02:03

Şok market ten aldığım Taşkale markalı meyve aromalı kuş lokumunun içinden plastik kutu ambalajının olduğunu düşündüğüm parça çıktı yutmak üzereyken son anda fark ettim bu yazıyı yazma amacım bir şey beklentim olması değil sadece firmayı daha dikkatli olması konusunda uyarmak çünkü insan sağlığı çok önemli bu parça benim boğazımda da kalabilirdi.

Ceylon Çayında Plastik Parça Ve Yabancı Bitki Bulunması: Gıda Güvenliği Endişesi Ve İade Talebi

"Şok Marketler tarafından iki gün sonra arandım, gereken ilgili gösterildi, aradan 10 dakika sonra da ürünü aldığım semt marketine uğrayarak gereken iadenin yapılacağı bildirildi. Market müdürü de işlemleri bekletmeden yaptı ve yaptığım ödeme geri iade edildi. Şok Marketlere ve çalışanlarına teşekkürlerimi sunarım."

Tümünü Gör
Şok Marketler Grandeo Kahve Bozuk

Şok MarketlerGrandeo Kahve Bozuk

Ömür
Şok Marketler Kokoreç Çok Kötü Çıktı!

Şok MarketlerKokoreç Çok Kötü Çıktı!

Hakan
Şok Marketler UNO İş Birliğiyle Mağdurum!

Şok Marketler UNOİş Birliğiyle Mağdurum!

Batuhan
Şok Marketler Tatlı Çeşitlerinde Oluşan Sıkıntılar