Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler Market Çalışanları Tarafından Marketin İçinde Beslenen Sokak Hayvanı

25 Eylül 2024 10:00

24.09.2024 tarihinde saat 18:55 de İstanbul- Kartal- Topselvi Mahallesi- Sarıköy Sokak No:28/A adresinde bulunan Şok market şubesinde kasada ödeme yapıldığı sırada 5 yaşındaki çocuğumu market çalışanları tarafından beslenen sokak kedisi ısırdı. Çocuğumun kedi ile hiçbir oynaması, sevmesi vs yok. Kasada ödeme sırası beklerken bacağının arka tarafından ısırmıştır.
Konuyla ilgili İstanbul Büyük Şehir belediyesini aradım, bölgeye Kartal belediyesinin baktığını ilettiler.
Kartal belediyesini aradım, sadece veterinerlik hizmetlerinin kediyi alabileceğini söylediler. Zabıta birimin herhangi bir işlem yapamayacağını ilettiler.
Şikayetçi olmak için aynı gün 22 sularında Topselvi Polis Karakoluna gittim. Konu çocuk olduğu için beni çocuk şubeye yönlendirdiler,
Çocuk şube çocuğumun kendisini ifade edemediği için, çocuğum adına şikayetçi olmam için beni tekrar Topselvi polis karakoluna yönlendirdi.
Saat 23 Sularında tekrar Topselvi polis karakoluna gittim. Olayın adli ne TCK da ne de CMK da bir karşılığı olmadığını söyleyerek hiçbir şekilde şikayet kaydımı almadılar.
25.09.2024 tarihinde saat 09.06 da 174 hattını aradım, sadece anlık denetime gidebileceklerini, denetime gittikleri anda içeride sokak hayvanı varsa cezai işlem yapabileceklerini, olay gününe dair bir işlem yapamayacaklarını belirttiler.
Burada gıda maddesi ve hijyen ürünleri satılıyor, akşama kadar çöplerde gezen, fare ile temas eden bir hayvanın markette ne işi var.
Yani hangi kuruma gittiysem beni başından savdılar, şikayetimi almadılar. Ben hakkımı nerede arayacağım. Bu sorumsuz market yöneticilerine cezayı kim kesecek?

25 Eylül 2024 10:53 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

Hüseyin
Hüseyin
27 Eylül 2024 13:39

Şok marketten özür dilemek için aradılar, ve yapabilecekleri bir şeyin olup olmadığını söylediler. Özürlerini kabul etmedim, yapabilecekleri tek şey ise market içerisine kedi almamak. Fakat gerekli özeni göstereceklerinden emin değilim, çünkü aradığım hiçbir kamu kurumu gerekli ilgiyi göstermiyor, veterinerlik zabıtaya, zabıta ilçe sağlığı, ilçe sağlık ilçe tarım ve orman müdürlüğüne, ilçe tarım ve orman müdürlüğü ise polise, polis ise belediyeye gitmem gerektiğini söylüyor. Yani her kurum başından sağıyor. Sonra 26 suç kaydı bulunan, bu memlekete tek kuruş faydası bulunmayan birinin sokaklarda rahatça dolaşıp, 27 yaşında pırıl pırıl bir polis memurunu vurmasına üzülüyor, o kadar suç kaydı olmasına rağmen nasıl sokakta dolaştığına şaşırıyoruz.

12 Haziran 2024 13:16
Kader sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 19:23

28 Eylül 2024 20:16