Şok Marketler Kalitesiz Ürünün İadesini Almadılar

Şok Marketler Kalitesiz Ürünün İadesini Almadılar
02 Şubat 2024 15:43

Asonic markasına ait bir şarj başlığı ve şarj kablosu satın aldım. Ancak bu ürünlerin telefonumu yavaş şarj ettiğini ve farklı telefon modelleri ile uyumlu olmadığını fark ettim. Bu sebeple ürünü iade etmek istedim. Ancak, elektronik ürünlerde iadenin mümkün olmadığını belirten bir yanıt aldım ve başka bir şubeye yönlendirildim. Bu şubeye gittiğimde ise, müdür bana ürünün satın alındığı yerden iade alınması gerektiğini ve elektronik ürünlerin iade edilebileceğini ifade etti. Bunun üzerine satın alma yaptığım şubeye geri döndüm ve durumu izah ettim, fakat tekrar iade alamayacaklarını ve müdürle görüşmem gerektiğini söylediler. Müdürle görüştüğümde ise o da iadeyi kabul etmedi. Şimdi sizden ricam, işime yaramayan bu ürünün iadesini gerçekleştirmenizdir. Aksi takdirde durumu farklı mercilere şikayet etmek zorunda kalacağım.

02 Şubat 2024 16:01 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini, fiş numaranızı ve ürünün tam adını bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Latife sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2024 19:08
Şok Market Elektronik Cihaz
Öner sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 21:25
Şok Market İade Almıyor