Şok Marketler Halley'in Tarihi Geçmiş!

18 Eylül 2024 20:31

Tarihi geçmiş farklı ürünü yeni tarihli ambalaja koyup bizlere satıyorlar gereğinin yapılmasını kesinlikle talep ediyorum. Çocuklarımızın sağlığını tehlikeye atmak bu kadar kolay olmamalı.

18 Eylül 2024 21:09 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Degerli Müsterimiz, Sikayetvar sisteminde yapilan güncellemeler sebebiyle yüklemis oldugunuz görselleri görüntüleyememekteyiz. Size yardimci olabilmemiz için ilgili bilgileri yaziyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Iyi Günler Dileriz.

18 Eylül 2024 22:48

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizimle; ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini, ürün adını, paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

18 Eylül 2024 23:49

Ürünün adı Ülker Halley mağaza ise Gaziantep Yavuz Sultan Selim Caddesi şok mağazası tarihi geçmiş ürünler tarihi yeni paketin içerisinde mağazaya da gerekli bildirimi yaptım.

19 Eylül 2024 13:41

Değerli Müşterimiz, Belirttiğiniz adreste 2 mağazamız bulunmaktadır. Size yardımcı olabilmemiz için ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini ya da mağaza kodunu ve ürünü tam adını (halleyin hangi çeşidi olduğu ve gramajı dahil) bilgilerini paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

19 Eylül 2024 14:27

Yavuz Sultan Selim Caddesi No:84 Ülker Halley 25 TL üzeri İndirimde olan içerisinde 24 adet küçük Halley bulunan ürününüz.

19 Eylül 2024 15:34

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

Şok Markette Bozulmuş Baklava Ve Şüpheli Son Kullanma Tarihi

27 Mart günü öğle saat 13:30 civarında Diyarbakır Silvan Selahaddin Mahallesi’nde, TOKİ’nin yanındaki Şok market şubesin...

Şok Markette Bozulmuş Baklava Ve Şüpheli Son Kullanma Tarihi

Şok Marketler Karmen Çikolatada Sorun

Uzun süredir diyet yaptığım için Karmen markasının şeker ilavesiz çikolatasını neredeyse her gün tüketiyorum ve aylardır...

Tümünü Gör
Şok Marketler Yüksek Sesli Müzik

Şok MarketlerYüksek Sesli Müzik

Emrah
Şok Marketler Ne Zaman Soğuk Su Satar?

Şok Marketler NeZaman Soğuk Su Satar?

Yalçın
Şok Marketler Ölü Böcekli Ürün

Şok Marketler ÖlüBöcekli Ürün

Semiha
Şok Marketler Her Gün Fiyat Değişiyor!

Şok Marketler HerGün Fiyat Değişiyor!

Şerife
Şok İnternet Yok Mağazada Win Puan Kullanamadık