Perihan sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 16:31

Dün A***** Şok marketten İnci marka dondurulmuş bezelye satın alarak pişirmek istedim fakat aldığıma pişmanlık duydum. Tam bir buçuk saat pişirmeme rağmen bezelyeler yumuşamadı. Diğer malzemelerin erimesini engellemek için ocaktan almak zorunda kaldım. Tadı da oldukça kötüydü; bezelyenin doğal lezzeti yoktu ve ekşimsi bir tat bıraktı. Eskiden bu tür bir problemle karşılaşmazdım. Ayrıca paketin düzgün olması da dikkatimi çekti. Eskiden paketten ihtiyacım kadarını alabilirken, şimdi yapışık oldukları için tümünü pişirmek zorunda kaldım. Bezelyelerin kalitesi düşük ya da dondurma işlemi hatalı olabilir. Ancak kesin olan, kalite kontrolün yetersiz olduğudur. Bezelyeler bir yana, bir buçuk saat boyunca harcadığım doğalgaz, kıyma, diğer sebzeler ve emeğim de boşa gitti. Yemekten hiç zevk alamadık. En azından diğer ürünleri geri çekerek insanların boş yere mağdur olmalarını engelleyin.

16 Ocak 2024 17:04 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizimle; ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini, ürün adını, son tüketim tarihini, parti numarasını, ürünün üretici firmasını ve fiş numarasını paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Perihan
16 Ocak 2024 21:56

Merhaba. Atalar Şok şubesi, Kartal İstanbul. Ürünün arkalı önlü ambalajı ile fiş bilgisini fotoğraf olarak zaten paylaşmıştım.

Perihan
16 Ocak 2024 22:05

Bu arada editörler yazımı biraz değiştirmişler. Marketin dondurucusundan bezelyeyi alırken, tüm paketlerin üstüne bastırılmış gibi dümdüz hale getirilmiş olduğunu gördüm. Bezelyeler tek plaka halinde birleşip yapışmışlardı. Önceden paketi açıp içinden istediğim kadar da alabiliyordum.

16 Ocak 2024 22:41

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

Alize
19 Eylül 2024 23:29
Aylin sonuçtan çok memnun

Aylin
10 Temmuz 2023 15:25
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Tuba
03 Şubat 2024 13:01
Sultan sonucu yetersiz buldu

Sultan
12 Ekim 12:25
Dondurulmuş Bezelyede Böcek Şoku: Sağlığımız Tehlikede!
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
05 Kasım 2024 20:46