Müge sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler Beşiktaş Şok Hamam Böcekli, Sinekli, Fareli, Düzensiz, Ürün Eksikliği

18 Ağustos 2024 17:02

Hamam böcekli, sinekli, fareli, düzensiz, ürün eksikliği olması! İstanbul Beşiktaş Cihannüma, Mazharpaşa Sokak'ta bulunan Şok, o kadar kötü ki mahalle bakkalı bile daha temiz ve daha iyi organize oluyordur. Yerde hamam böceği geziyor. Sebze ve meyvelerin üzerinde sürekli sinekler var. Tavandaki sonradan kablolar gözükmesin diye takılan yapıştırılan plastik içinde tıkır tıkır fare geziyor. Belli ki geceleri market içinde fink atıyor. Ürünler geldiğinde market içinde bir yerlere dağ gibi istifleniyor ama reyonlara asla girilemiyor. Baharat alacağım ulaşamıyorum. Düzensizlik bir yana perişanlık mevcut. Yukarıda yazdığım şikayetler uzun süredir devam ediyor. Biriktiği için artık yazmak istedim. Bunu sözlü olarak da belirttim oradaki çalışanlara ama ilgilenin artık bu nedir böyle...

18 Ağustos 2024 17:58 (Şikayetten 56 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

30 Mayıs 2025 17:12

Şok Market'te Fiyat Etiketi Ve Hijyen Sorunları

10 Ekim 2024 22:14
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 14:20

27 Temmuz 2023 14:32