Özlem sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2023 16:24

Şok marketten Kiwi XL Airfryer almak istedim, fiyatı 2299 TL, ancak VakıfBank World karta taksit yapılmıyormuş, başka kartım yokmuymuş, mağaza görevlisi yetkili kişilerle görüşmesine rağmen, bankanıza taksit yaptırabilirsiniz cevabını verdi yetkili kişiler de. VakıfBank online şubeden taksit seçeneğine baktım, %1,36 faiz oluyor. Kaldı ki banka taksit yapacaksa, Şok market olarak broşürlere neden 6 taksit diye yazıyorsunuz?! Üstüne üstlük taksitle alamadığım ürün için iade formu bile doldurttular🤦🏻‍♀️ Acil çözüm istiyorum.

06 Nisan 2023 20:11 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Özlem
Özlem
06 Nisan 2023 20:23

Kars Şok market, Köprübaşı şubesinden kendim gidip geliyorum taksitle almak istedim, kasadaki görevli arkadaş gerekli yerleri telefonla aradı ama bir türlü çözümlenemedi ve o sırada ürünü alamadım. Eve gelince mobil şubenizden sipariş verdim, bu kez Kars Mihralibey şubesinden ürün getirildi, getiren arkadaş pos cihazından taksit yapmayı denedi ve yine taksit yapılamadı, ama o kadar zahmet edip getirilmiş diye peşin aldım ürünü mecburen. Yani şube veya pos cihazıyla ilgili bir durum değil, Şok market kurum olarak VakıfBank World kredi kartı ile taksitlendirme anlaşması olmadığını görüyorum ve bu durumun çözülmesini istiyorum.

29 Mayıs 2025 17:38
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Kayıp Kedi İlanlarım Şok Market Tarafından İzinsiz Kaldırıldı: Açıklama Ve Özür Bekliyorum

07 Ağustos 2025 16:38
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Kampanyalı Ürünlere Mağazalarda Ulaşamıyorum, Toplu Satışlar Mağdur Ediyor

14 Ağustos 2025 16:37