Şok Market Fatura Tutarımı Ödemedi

28 Mart 2024 15:108.224

15.12.2023 tarihinde esnaf kurye olarak işe başladım ve 3 ay boyunca çalıştım. Şok Market, fatura tutarımı ödemediği için bu konuda mağduriyet yaşıyorum. İşe başladığım tarihten itibaren faturalarımı düzenli olarak kestim ve ortalama olarak 4 ya da 5 iş günü içinde ödemelerimi alabiliyordum. Ancak, 18.03.2024 tarihinde kestiğim 36.000 TL tutarındaki faturanın ödemesi yapılmadı. Şok Market bölge satış sorumlusu ve esnaf kuryelerle ilgilenen S***** Bey tarafından oyalanıyorum ve bu durum ekonomik olarak bana sorun yaratmaktadır. Şok Market gibi kurumsal bir firmanın ödememi sağlayamaması kabul edilemez. Hak ettiğim ve karşılığında fatura kesmiş olduğum halde ödeme alamadım.

28 Mart 2024 15:34 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için çalışmış olduğunuz mağazanın açık adresini veya mağaza kodunu bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Harun
28 Mart 2024 16:19

9438 macunköy

28 Mart 2024 16:40

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

22 Mayıs 2025 16:37

Arkadaşın durumu ne oldu bilmiyorum ama X kurye şirketi aynı durumu eşime de yaşattı karşında hiçbir yetkili yok Soner adında ki X kurye çalışanı asla telefonlara bakmıyor ya da geçiştiriyor yazıklar olsun başkada ne denir

5 Ocak 2025 10:20

Kardeşim ben de Şok'ta çalışıyorum hala aktif çalışıyorum hem de Şok faturaları düzenli yatırıyor hiçbir sıkıntı yok sen faturaları yanlış kesiyor olmayasın tevkifatlı kesmen lazım

11 Ekim 2024 13:45

Şok market eski çalışanı olarak soruyorum bu durum düzeltimi?

Şok Market Esnaf Kurye Hak Ediş Verilmiyor

22 Kasım 2023 02:316.876

5 Ekim 2023'te Balıkesir/Bandırma Liman yolu Şok şubesinde esnaf kurye olarak işe başladım. Ancak iş miktarının ve kazan...

Şok Market Esnaf Kurye

7 Kasım 2023 18:385.140

Şok Marketin Ankara Yenimahalle Suadiye şubesinin yaklaşık 2 hafta esnaf kuryeliğini yaptım. Verdikleri sözlerin ve vaat...

1 Yorum

Tümünü Gör
Şok Marketler Ne Zaman Soğuk Su Satar?

Şok Marketler NeZaman Soğuk Su Satar?

Yalçın
Şok Marketler Ölü Böcekli Ürün

Şok Marketler ÖlüBöcekli Ürün

Semiha
Şok Marketler Her Gün Fiyat Değişiyor!

Şok Marketler HerGün Fiyat Değişiyor!

Şerife
Şok İnternet Yok Mağazada Win Puan Kullanamadık

Şok İnternet YokMağazada Win Puan Kullanamadık

Ferdi
Şok Marketler Ayıplı Mal Satışı!

Şok MarketlerAyıplı Mal Satışı!

Özgür

Öne ÇıkanKonular