Nugül sonuçtan çok memnun

Online Siparişin İptali Ve Para İadesi Sorunu

09 Kasım 2024 19:56
Nugül'ün Teşekkür Mesajı
“Önce sizlere teşekkür ederim”

538 *******76 Telefonumla 2 Ekim 2024 tarihinde Şok Market'ten online TV sehpası siparişi verdim. Ücretini ödedim, Edremit Altınkum ev adresine gelecekti. Süresinde gelmeyince Çanakkale'ye döneceğim için kargonun iptalini, paramın iadesini istedim. İade edilmedi. Defalarca telefon görüşmesi yaptım, Şok müşteri hizmetleri ile işleme alındı, iade edilecek deyip baştan savmışlar, işleme almamışlar. Ayrıca Horoz Kargo'yu aradım, ellerinde böyle bir kargo olmadığı bildirildi. 9 Kasım 2024'te yaptığım müşteri temsilcisi telefon görüşmesinde ise ürünün halen daha kargoda olduğu söylendi. Paranın iadesi için Şok online sitesinden almadığım ürünü 'teslim aldım' butonunu onaylayacakmışım vs. Ondan sonra para iade edilecekmiş. Yetkililer, almadığım ürüne 'aldım' denir mi? Hukuk devletinde böyle bir şey var mı? Bu nasıl uygulama? Lütfen iptalini istediğim ürünün parasını bir an önce iade edin.

09 Kasım 2024 20:05 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için sipariş numaranızı bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

10 Kasım 2024 13:32

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

12 Kasım 2024 22:47

14 Kasım 2024 11:27

Teşekkür ederim anında çözüm getiriyorsunuz👏🌟👏🌟👏🌟👏🌟👏🌟

14 Kasım 2024 11:34

Önce sizlere teşekkür ederim

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 11:20
Şok Marketler Şok Faturayı Doğru Kesmiş Ama Ürün Yanlış İade İçin Kod Göndermiyor
Recep sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2024 19:20
sok-market-tvyi-35-gunde-getiremedi-1.pdf

12 Eylül 2023 11:42
Şok Marketler Ücret İadesi Yapılmadı.
Şok Marketler Ücret İadesi Yapılmadı.
Onur sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2023 15:08

Şok Marketler Kategorileri